• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/J.Živković

28.01.2019

19:11

ZA SNEKI JE VREME STALO: Noge su mi sve duže! Ne znam šta se dešava!

Estrada

ZA SNEKI JE VREME STALO: Noge su mi sve duže! Ne znam šta se dešava!

Podeli vest

Ona se pojavi, pa nestane. A kad god da se pojavi, publika bude oduševljena. Svi kažu da se ne menja, da je ostala ista, da ne stari. Iako gazi šestu deceniju života, kako se to popularno kaže, Sneki ne broji godine, već samo osmehe, lepa druženja i pesme koje su ostale njena prva ljubav

Bila je zvezda devedesetih godina. Visoka, lepa, plava. Njene duge noge osvojile su publiku čim su kročile na binu. Bila je originalna, glasna, jasna, nije dala da je svojataju. Zahvaljujući popularnosti koju je brzo stekla, zahvaljujući glasu i atraktivnim pesmama, 1991. godine postala je maskota fudbalske reprezentacije, pa je išla i na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Italiju. Za tu priliku objavila je singl "Ti saluto, Italia".

Kada je prvenstvo prošlo, scenarista Siniša Pavić pozvao je da igra u filmu "Tesna koža 4". Singl "Sneki rep" iz tog filma je postao hit. Njeni albumi "Takni me, takni" i "Hopa-cupa" imali su oko 500.000 prodatih primeraka... Sledi album "Igračka", mnogo koncerata i nastupa, TV emisija, gostovanja... A onda je nestala... S vremena na vreme, pojavila bi se u nekim TV emisijama i opet nestala. O njenom privatnom životu malo se znalo - poznato je da se 2002. godine udala za biznismena Radomira Stojanovića i da se preselila u Nemačku. Posle sedam godina braka, razvela se. Od tada, Snežana Babić Sneki živi na relaciji Nemačka-Srbija. Godine 2013. sve je oduševila svojim učešćem u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznao" na TV Prva. Pokazala je da ume da otpeva šta god vam padne na pamet. Kao pravi profesionalac, dala je sve od sebe u ovom takmičenju, a onda se opet povukla sa scene. Krajem 2018. godine, RTS je poziva da bude jedan od učesnika novogodišnjeg programa, zajedno sa najvećim zvezdama domaće muzičke scene. Iako je nema često na televiziji, svi znaju ko je Snežana Babić Sneki.

Za "Ljubav i zdravlje" ova visoka dama otkriva šta je to što je njoj u životu važno u godinama koje ima, a koje joj, ruku na srce, niko ne bi dao:
- Eto, uvek smo na početku godine puni očekivanja, puni osećaja da će nešto veliko da nas se desi... Da će nam doći neke prave ljubavi...

 

Da li vi čekate pravu ljubav?
- Ljubav ne gledam samo kroz fizički ili duhovni odnos muškarca i žene. Ja uvek volim. Volim svoje prijatelje, volim da radim, volim da pričam sa vama novinarima, volim prirodu... Ali čovek jeste ispunjeniji kada je zaljubljen i u nekog posebno, to je istina...

Ti si se kao feniks vraćala na scenu i opet nestajala. A kada te čovek pogleda, kao da se ništa nije promenilo u međuvremenu. Ostaješ uvek ista, visoka, plava, zgodna, sa dugim nogama...
- Hvala ti kao ženi! Jer komplimenti koji ženi dolaze od žene - posebni su. Ali ja se uopšte oko toga nisam trudila. Ništa nisam posebno radila da bih ostala ista, kao što ti kažeš. Živim potpuno normalno. Rođena sam i odrasla u porodici koja je normalna, jelo se kuvano, jelo se sve pomalo... Tako je i dan-danas. Ne idem ne neke posebne tretmane lepote. Ja samo volim da sam negovana žena i negujem se. Genetika, majka priroda, eto to je kod mene stvarno razlog zbog koga sam ista, kako ti kažeš.

A šta je sa nogama? Noge kao da su ti sve duže i duže...
- Noge jesu još duže nego što su bile! Ne znam stvarno šta mi se sa nogama desilo. Kako se ja penjem na tim nekim životnim stepenicama, tako su mi noge duže. Ne znam šta se dešava!

Da li znaš koliko su ti duge noge?
- 133 cm!

Prilično! Pa toliko ima i ona Ruskinja koja želi da uđe u Ginisovu knjigu rekorda za najduže noge na svetu! Šta je zapravo ono što ti želiš u životu?
- Obožavam jednu stvar sada, u ovim godinama, kod sebe: ne moram više ništa specijalno da planiram. Ništa više ne moram! Ne zato što mi je svega dosta, daleko od toga, već zato što sam dostigla takav životni "status" da mogu da biram neke stvari u životu. Da neke stvari odložim ako hoću, da požurim ako treba i ako hoću. A ako neću, opet dobro.

Oduvek su žene kao ti oduševljavale muškarce. Oko tebe je sigurno uvek bilo udvarača, muškaraca koji "sipaju" komplimente? Kakvi su muškarci bili na početku tvoje karijere, a kakvi danas? U poslednje vreme mnogo je lepih, pametnih žena koje su same.
- Mnogo je samih žena, to je tačno. Imam mnogo mlađih prijateljica koje su same. Kada ih pitam: "Devojke, gde ćete večeras?", one uglavnom kažu: "Idemo same, neki pab, neki kafić". Ma kako same? Uvek se začudim kada to čujem, ali one tvrde da su svi bezveze. Ali ne bih ja da krivim samo muškarce za takvo mišljenje žena. Mislim da su društvene mreže napravile jedan opšti haos. Svi gledaju te telefone, u kompjutere, mnogo su se osamili, gledaju nečije virtuelne živote, gledaju neke idealne žene, idealne muškarce, koji zapravo ne postoje. Nestao je onaj pravi osećaj i potreba za nekim. Uglavnom i žene i muškarci znaju da izgovore rečenicu: Šta će mi bilo ko da ga trpim? Ali ne radi se o tome da trpiš nekoga. Nekada se posvađaš, nekada ti je manje prijatno sa nekim, nekada ti je super... Sve je to normalno, ali valjda je danas takvo vreme došlo, pa ljudi nemaju strpljenja za druge.

Da li ti sada imaš nekog?
- Naravno da imam. Ja sam u vezi, ne u braku. Da sam se udala, svi bi znali, iako ja nikada nisam želela da moj privatni život bude toliko izložen javnosti. Muškarci koji su bili sa mnom nikada nisu voleli da se pokazuju previše. Bili su ostvareni, imali svoje poslove, svoj integritet, pa zato nije ni izlazilo mnogo tekstova o mom privatnom životu. Ali mislim da publika ima pravo i da zna neke stvari o nama. Tako da, eto, u vezi sam, ali se nisam udala.

Da li ti je žao što nemaš dece?
- To je stvar o kojoj ne volim da govorim, ali pitaš, pa... Ja sam sa tim davno raskrstila. Deca su moja najvernija i najslađa publika.... Kosmos je čudo. Da li on podari nekome nešto, to je stvar reda u kosmosu, a u kosmosu vlada savršeni red. Zašto je to da ili ne - samo kosmos zna. Važno je da sam ja danas srećna i ispunjena žena.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 5 godina

Ha,ha tacno je da je vreme stalo za Sneki, naravno i Caki Caki Cale ili kako se vec zove, pa mene bi bilo sramota da se pojavljujem sa jednom pesmom vec 30 godina.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Nisu noge, nego NOS, od kojeg ni ne vidis svoje noge...U tome ti je sestro tvoj problem...

Vestac

pre 5 godina

Sneki ako su ti noge sve duze to znaci da ti se dupe penje na ledja.

marina

pre 5 godina

He, he, ma carica je, važno je samo da je ona srećna i ispunjena žena...

Izbori 2024

Vesti

Srpska lista: Odluka Parlamentarne skupštine Saveta Evrope je nagrada Prištini za svakodnevni teror nad srpskim narodom!
Politika

Srpska lista: Odluka Parlamentarne skupštine Saveta Evrope je nagrada Prištini za svakodnevni teror nad srpskim narodom!

Srpska lista saopštila je danas da je odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope u vezi sa željom Prištine da bude primljena u članstvo te međunarodne organizacije, nagrada međunarodne zajednice Prištini za svakodnevni teror nad srpskim narodom, brutalno fizičko i insitucionalno maltretiranje i obespravljivanje srpskog naroda na KiM.

28.03.2024

14:10

Novak se oglasio o poligrafu: Sve jače službe sveta... Ključno je ovo proveriti!
Društvo

Novak se oglasio o poligrafu: Sve jače službe sveta... Ključno je ovo proveriti!

Detektiv poligrafista Nikola Novak izjavio je danas, povodom nestanka dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora i ispitavanja njenih roditelja od strane policije, da su poligrafsko ispitivanje, mobilna forenzika i veštačenje baznih stanica deo svake istrage i jedan od prvih koraka koji se rade, istakvši da je poligrafsko ispitivanje važno jer može ili da eliminiše nekoga iz istrage, ili da koncentriše istragu u tom pravcu.

28.03.2024

13:58

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija