• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink.rs

26.02.2019

23:09

OPLJAČKANA MIA BORISAVLJEVIĆ! Tri momka je pratila do ulaza u zgradu, usledio NAPAD, ČUPANJE ZA KOSU, HOROR!

Estrada

OPLJAČKANA MIA BORISAVLJEVIĆ! Tri momka je pratila do ulaza u zgradu, usledio NAPAD, ČUPANJE ZA KOSU, HOROR!

Podeli vest

Popularna pevača Mia Borisavljević i Bojan Grujić važe za jedan od najlepših parova sa domaće estradne scene. Njih dvoje su se ostvarili u ulozi roditelja prošle godine kada su dobili ćerku Emu. Njihova naslednica je povukla gene na mamu i tatu, a pevačica je istakla da je njihova ćerka veoma muzikalna

S obzirom na to da Mia vredno radi na svojim novim pesmama koje su veselog ritma, upitali smo je kako njena naslednica reaguje kada čuje maminu pesmu.

- Dok su pesme u izradi, ona se nasluša jedne te iste muzike. Tako da, kada ta pesma izađe na televiziji, ona je prepozna. Dosta je muzikalna i generalno voli muziku. Da, ona voli da igra, presmešno je to njeno igranje. Ja sada ne znam da li ona zna da je to njena mama, zato što sam ja sklona transformacijama u spotovima. Ona ne voli kada sam ja sređena, našminkana i sa frizurom. Bojkotuje to i traži da se vrati njena mama u prvobitni oblik, bez šminke, u pidžami - rekla je Mia.

Tokom snimanja spota za pesmu "Skandal" Mia je bila pokradena. Spot je sniman u Austriji na ulici, te pevačica ovaj peh smatra više svojom greškom zbog loše organiacije. Miu smo upitali da li je imala sličnu situaciju i kako se ponela u istoj.

- Bila sam pokradena u Austriji dok sam snimala spot za pesmu "Skandal". Osim toga, bila sam i pokradena kada sam došla u Beograd. Pratila su me tri momka od Ateljea 212 do kuće. Onda su ušli u moju zgradu, napali me i počupali. Najsmešnije je to kada me je napadač počupao za kosu i otpala mi je nadogradnja i njemu je ostala u rukama, tako da se on više uplašio nego ja. Ja sam mu dala i pare i telefon. Posle smo ih veoma brzo našli, jer je meni bio nov telefon, sačuvani su bili svi podaci i brzo smo ih locirali. Sada mi je sve ovo smešno, naravno tada nije bilo, ali kada se setim da mu je ostao umetak u ruci, on je bio više uplašen nego ja. Ja sam bila pribrana i dala im novčanik i pare. Oni su bili klinci, imali su 18, 19 godina kada smo se videli na sudu. A za ovaj peh u Austriji, to je ipak naša greška, mi smo na ulici snimali spot. To je bilo u nekom ćošku i trebao je neko da čuva te stvari. Najbitnije je da tu nije bio pasoš i lična dokumenta, a uostalom, kradljivcima samo trebaju pare - rekla je Mia.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija