• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

27.05.2019

22:05

TASA LOMILA TANJIRE DOK JE JOKSIMOVIĆ PEVAO! Cecina ćerka na Mikonosu napunila 21 godinu

Estrada

TASA LOMILA TANJIRE DOK JE JOKSIMOVIĆ PEVAO! Cecina ćerka na Mikonosu napunila 21 godinu

Podeli vest

Anastasija Ražnatović je na odmoru u Grčkoj imala dva razloga za slavlje - njena drugarica je rešila da se uda baš na Tasin rođendan * Pevačicu dečko u ponoć iznenadio ružama, tortom i ljubavnom čestitkom

Anastasija Ražnatović je proslavila 21. rođendan na Mikonosu, gde je polomila na desetine tanjira dok joj je pevao Željko Joksimović! Ćerka Cece Ražnatović je na ovo grčko ostrvo otputovala sa dečkom Đorđem Kuljićem i prijateljima, a jedna njena drugarica je baš na Tasin rođendan rešila da se venča. Tako je mlada pop zvezda u subotu imala dva velika razloga za slavlje.

Suze radosnice

- Tasa se oduševila kad je videla da na venčanju peva porodični prijatelj Ražnatovića, Željko Joksimović. Društvo je bilo baš veselo, a pevačica je u zanosu počela da lomi tanjire. Iako je to u Grčkoj običaj na mnogim veseljima, svi su se iznenadili jer nisu očekivali od mirne Anastasije da tako nešto uradi - priča izvor blizak pevačici.

Foto: Informer DN/društvene mreže

Tasa: Devojke balave na mog dečka

Anastasija izbegava da priča o dečku, ali je jednom prilikom otkrila čime ju je osvojio Đorđe.

- Meni je važno da je duhovit, da ima harizmu, da sve devojke balave na njega. Da je brutalan frajer. Nije sve u fizičkom izgledu, ali je to prva stvar koja me privuče kod nekog. Kasnije ćete videti da li ste kompatibilni. Svi bivši su bili stariji od mene, moj sadašnji dečko je stariji devet godina od mene - rekla je pevačica.

Anastasiju je iznenadio dečko ogromnim buketom cveća.
- Đorđe se izgubio na neko vreme iz vile i pojavio se tačno u ponoć sa crvenim ružama, tortom i ljubavnom čestitkom, zbog koje su Tasi zacaklile oči. Slavljenica je blistala, videlo se da je baš srećna i zadovoljna. Njen momak se potom nije odvajao od Tase, celo veče su igrali, ljubili se... Kada je Joksimović video koliko su zaljubljeni, posvetio im je pesmu "Žena za sva vremena". U tom trenutku na podijumu im se pridružila i Željkova supruga Jovana - kaže izvor.

Novi planovi


Anastasija je već sedam dana na Mikonosu, gde je povela dečka i desetak prijatelja kako bi daleko od očiju javnosti mogli da se provesele. Ona je za ovo putovanje pukla čak 30.000 evra. Htela je da pamti ovaj rođendan do kraja života, pa je iznajmila luksuznu vilu, koja dnevno košta 3.000 evra. Oni su se po ceo kupali, sunčali, a noću su ludovali na ostrvu poznatom po žurkama. Za kraj putovanja iz snova usledila je žurka na svadbi njene dobre drugarice, na kojoj su se toliko dobro proveli da već sada planiraju ponovo negde zajedno da otputuju.

(VIDEO) CECINA ĆERKA PROSLAVILA 21. ROĐENDAN! Evo gde i kako je uživala Anastasija!

Ceca: Moja krofnica napunila 21 godinu

Foto: Informer DN/društvene mreže

Ceca Ražnatović je među prvima Tasi u ponoć čestitala rođendan. Ona je najpre pozvala ćerku, a zatim je na Instagramu okačila njenu fotografiju iz detinjstva. "Moja krofnica napunila 21 godinu", napisala je folk diva pored slike. Ceca je odlučila da ćerku časti rođendanskom žurkom u Beogradu, koju će organizovati 30. maja u jednom beogradskom restoranu. Pevačica će za to veselje iskeširati 10.000 evra, pozvaće čak 120 gostiju, a zabavljaće ih Sloba Radanović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Uh, sto sam se isprsila. Zavrsen fakultet, diploma u djepu, uzivanje do zaposlenja. Od skolovanih roditelja skolovana deca.

Dragana

pre 4 godine

Dosadni ste vise sa Cecinom kcerkom.Ima je non stop u medijima dosadila je svima.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija