• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: JELENA ŽIVKOVIĆ

05.07.2019

19:59

SLAĐA ALEGRO: Dajte mi samo parče dobre slatke lubenice!

Estrada

SLAĐA ALEGRO: Dajte mi samo parče dobre slatke lubenice!

Podeli vest

Posle proslave prvog rođendana ćerkice Mile i kratkog odmora u Crnoj Gori, a između brojnih nastupa, za Ljubav i zdravlje, Slađa Alegro otkriva šta je njena tajna srećnog braka

Njena ćerkica Mila napunila je nedavno godinu dana, a ona radi punom parom. Nasmejana i lepša nego ikada, pevačica Slađa Alegro niže nastupe i uživa u svom poslu i u braku sa suprugom Zoranom. U stalnom je kontaktu sa svojim fanovima, na njenim profilima na društvenim mrežama nijedan njen pratilac nije ostao bez odgovora na neko pitanje, bez Slađinog "hvala" za svaki kompliment i pohvalu.

Otkada imam Milu, više vodim računa o sebi, sada sam joj najpotrebnija zdrava i nasmejana. Staloženija sam nego pre

Sa publikom ona deli i sreću i tugu. Kada je otvoreno govorila o svojoj borbi za potomstvo, podrška prijatelja i ljubitelja njenih pesama nije izostala. Bila je do kraja iskrena i kada je govorila o svemu što joj se dešavalo u vreme poplava u Obrenovcu, u kome Slađa i danas živi. Zato takva kakva je, za nju kažu da je omiljena i među kolegama, da sa njom svi vole da se druže i da rade. Na to Slađa Alegro za Ljubav i zdravlje skromno kaže:

- Tako se priča. Meni je drago ako je tako jer svima želim samo dobro, uspeh i sreću u svemu što rade. Radujem se svačijem koncertu, spotu, novoj pesmi... To sam ja. Sve radim iz srca.

Foto: Informer DN

Ćerkica Mila napunila godinu dana, a kada se okrenete i pogledate tih godinu dana, koliko ste se promenili, koliko ste sebi drugačiji?

- Ne previše, taman koliko treba. Sada više vodim računa o sebi, sada sam joj najpotrebnija zdrava i nasmejana. Staloženija sam nego pre. Prosto sam shvatila šta su prioriteti i u skladu sa tim se i ponašam.

Trenutno sam na keto ishrani, ali kad sam na putu, desi se i da pojedem nešto što ne bi trebalo. Ne jedem testo, slatkiše, ne pijem alkohol, ne pušim...

Kako izgleda život mame - estradne umetnice, koliko je to teško uklopiti?

- Nije teško. Ako imaš dobru ekipu, sve je lako. Moj suprug Zoran i ja smo odličan tim. "Uskače" baka-servis kada treba i onda nema greške. Da se razumemo: sve se može kad se hoće.

Da li vam teško padaju rastanci sa Milom kada krenete na posao? Da li se dešava da jedva zatvorite vrata za sobom kada krenete, da je pogledate samo još jednom i još jednom...? :)

- Ne, ne radim to. Čak je i ne poljubim. Lakše mi je tako. Kažem "Ćao, devojke budite dobre" i odem sa lepim mislima i željom da ste što pre vratim. Trudim se da to ne bude duže od dva dana jer vreme ne može da se vrati unazad. Želim da smo što više i što kvalitetnije zajedno.

Foto: Informer DN

Pre nego što je na svet došla Mila, prošli ste dugu borbu za potomstvo. Kako je to izgledalo? Mnogo žena ima sličan ili isti problem. Kako ste uspeli? Niste poklekli posle dve neuspele trudnoće?

- Jaka želja i volja jeste ono što je najvažnije. Vera u sebe i u Boga. Nema odustajanja nikada. Kad imate jasan cilj, stremite ka njemu. Ne razmišljajte negativno, već borbu nastavljajte sa već jasnim ishodom u glavi. Tako jačate sebe, a i dajete primer drugima. Nema posustajanja. To nije prirodno. Sve dođe tačno onda kada treba. Tako je meni Mila došla baš na vreme.

Šta je zapravo bio problem da održite trudnoće i koja terapija je pomogla?

- To niko sem Boga ne zna. Pratila sam uputstva lekara i davala sve od sebe. Zašto je ovaj put uspelo, nikad saznati neću, a i ne zanima me. Ja sam dobila nju i to je dovoljno!

Planirate li da Mila dobije brata ili sestru?

- To se nekako ne planira. Daće Bog da bude sve što poželimo. Lepo je da dete odrasta uz brata ili sestru, da niko na svetu ne bude sam.

Borba za potomstvo naterala vas je da promenite i način ishrane, da vežbate. Kako danas održavate zdravlje? Opišite nam svoj režim ishrane.

- Pazim se koliko mi to način života dozvoljava. Trenutno sam na keto ishrani, ali kad sam na putu, desi se i da pojedem nešto što ne bi trebalo jer mi ipak treba mnogo snage. Ne jedem testa, slatkiše, ne pijem alkohol, ne pušim, ali ničemu nisam rob. Sve u granicama normale.

Da li vežbate?

- Šest meseci posle porođaja vratila sam se vežbanju. Morala sam da malo povedem računa o kilaži jer sam se vratila na scenu. Ovih dana nemam baš vremena za vežbanje jer mnogo radim. Moj suprug bi sad rekao: da želiš - našla bi vremena. Jesam se malo opustila, ali vratiću se vežbama što pre!

Foto: Informer DN

Da se vratimo malo u prošlost... Kako ste i gde upoznali svog supruga Zorana?

- Davnih godina na moru u Crnoj Gori. Srećni smo zaista što smo se sreli. Čini mi se da smo od prvog trena znali da smo jedno za drugo. Sjajan smo tim koji ide zajedno kroz sve što život donosi.

Čime vas je osvojio?

- Dobrotom, pažnjom. Zoran je veliki čovek, jedan od najboljih ljudi koje sam u životu upoznala.

A vi njega?

- E, to ne znam. Mislim da smo veoma slični, a opet i različiti. Mislim da je on negde video u meni sebe, možda.

Kako vas dvoje funkcionišete sada sa Milom?

- Odlično. Kao da smo već imali decu nekada. Sve nam je išlo fino i glatko od početka. Bez opterećenja. Sve radimo nekako po osećaju i ispostavilo se, zasad, da ne grešimo.

Publika je ta koja bira i svaki izvođač ima svoju publiku. Samo jedno je zajedničko za sve: glas, kvalitet i kultura na sceni nikad ne izlaze iz mode!

Svi kažu da treba "raditi na ljubavi". Kako vi to radite?

- Volimo se. Poštujemo. Posvećujemo vreme jedno drugom bez obzira na obaveze i užurban način života. Zalivamo naš brak. Svaki odnos mora da se neguje.

Obično mame i tate počnu zajedno sa bebama da se hrane zdravo. Da li je to i u vašoj porodici slučaj?

- Mi smo se oduvek tako hranili. Naročito Zoran. On baš zdravo živi, ne samo otkad imamo Milu nego oduvek. Prosto je to njegov stil života.

Kako ćete provesti leto, osim radno? Da li ste već sa Milom bili na odmoru i gde? Kako ste se proveli?

Foto: Informer DN

- Radno, i to punom parom, ali, kao i svake godine, i ove ćemo na odmor sredinom avgusta. Pre par dana smo nas troje otišli na mini-odmor u Budvu i bilo nam je sjajno. Malo šetnje kraj mora i brčkanja nikad nije naodmet. Mila je divno dete i sa njom možemo svuda. Za avgust još nismo odabrali destinaciju, ali ili biće to Grčka ili Turska. I veoma se radujem.

Da li ste se ovih dana plašili ovih jakih kiša? Nesebično ste podelili svoja iskustva iz doba kada je Obrenovac u kome i sada živite stradao...

- Plašim se ja, plaši se svako ko živi u mom gradu! Od one grozne poplave samo gledamo u nebo i u Savu i u Kolubaru. Ne daj Bože nikom nikad! Ono što su moji sugrađani preživeli jeziva je muka.

Šta su vam danas profesionalne želje? Imate li neki plan? Sprema li se neko iznenađenje za publiku?

- Želim samo da radim, da uveseljavam ljude koji dođu na nastupe. Da putujem i uspešno uradim svaki nastup. Nema tu mnogo priče i planova - kad naiđe dobra pesma, snimi se, do tada se uživa u svemu što ovaj poziv nosi. Uskoro snimam spot za jednu sjajnu pesmu i, eto, to jedva čekam! Dotad uživamo uz one dobre stare.

Foto: Informer DN

Šta bi ste promenili na domaćoj estradi kada biste mogli? Ima li nešto što vas baš nervira?

- Nema, verujte mi. Svako radi kako misli da treba. Za svakog ima mesta. Publika je ta koja bira i svaki izvođač ima svoju publiku. Samo jedno je zajedničko za sve: glas, kvalitet i kultura na sceni nikad ne izlaze iz mode! Uvek će biti svega i svačega, ali dobra pesma i dobar glas su uvek ono što opstaje!

Kada pogledate sebe u ogledalu, izuzmete posao, muža, dete... Šta je ono što baš za sebe želite?

- Miran san, zdravlje i da Bog da dobro mojim najbližima. Prijatelje koji su i dosad bili tu, poneko putovanje u toku godine da napunim baterije i da bar pet puta godišnje pojedem po parče dobre, slatke lubenice! Ne treba mi mnogo!

Kako pronalazite psihički mir? Šta radite kada nema posla, kada Mila spava... Imate li neki hobi, nešto što je samo vaše?

- Kada Mila spava, ponekada sa njom, odmaram i ja. Ili nešto sređujem po kući što nisam stigla. Pričam sa Zokom, slušamo muziku, odgovaram na poruke ljudima koji mi pišu... Volim da odem u bioskop sa kumom. Priznajem da je to sve ređe, ali popraviću se, obećavam.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija