• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

15.08.2019

11:42

TOMA PANIĆ PRIVEDEN JER JE PRETUKAO NADEŽDU!  Sve se dogodilo zbog PARA i LJUBOMORE!

Estrada

TOMA PANIĆ PRIVEDEN JER JE PRETUKAO NADEŽDU! Sve se dogodilo zbog PARA i LJUBOMORE!

Podeli vest

Bivša zadrugaka i Pinkova zvezda Nadežda Biljić pretučena je od strane njenog dečka Tome Panića prošle noći, kako tvrdi pevačica

Ona je na Instagram profilu objavila stori na kom je napisala da je pretučena od strane Tome, te smo je odmah pozvali da proverimo šta se desilo.

Nadežda je prošle noći bila gošća u emisiji "Zadruga-Narod pita", te se nakon završetka uputila u klub gde se nalazio Panić. Po Nadeždinim rečima, Toma se poljubio sa drugom devojkom, što je nju iznerviralo. Nakon što su otišli u stan, zbog njene ljubomore, govori Nadežda, Panić je pretukao, te je pozvala policiju i zatim su ga priveli.

(FOTO) NADEŽDU BILJIĆ PRETUKAO TOMA PANIĆ! Očajna pevačica sva u podlivima, maneken joj zapretio da pazi šta priča!

 - Ništa, pretukao me je, priveli su ga. Desilo se da je flertovao sa devojkama, poljubio se na blic sa jednom. Neka devojka je imala problem, ja sam ga pitala zašto to radi na moje oči i pošto sam ja kao ljubomorna, se desilo to. Moj ključ je bio kod njega, a on duguje neke pare. Ubeđuje me da to nije tačno, pa kad smo otišli u stan, onda se ovo desilo -  izjavila je Nadežda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 4 godine

Biljce,vreme je da se bacis na karijeru,da se ratosiljas neandertalaca,jer devojka kao sto si ti,a znamo da si dzek od tebe, zasluzuje da je gledaju kao pahuljicu..glavu gore,ubaci u prvu i pravac Kazablanka..

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija