• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

10.10.2019

15:10

BIVŠA ZADRUGARKA U PROVIDNOJ HALJINI! Svi su bili oduševljeni njenim izgledom! (FOTO)

Estrada

BIVŠA ZADRUGARKA U PROVIDNOJ HALJINI! Svi su bili oduševljeni njenim izgledom! (FOTO)

Podeli vest

Model i nekadašnja učesnica "Zadruge" Sanja Stanković pojavila se sinoć na izboru za Mis Srbije za 2019. godinu u vrlo provokativnom izdanju

Sanja je ušetala na manifestaciju u haljini koja je bila providna u donjem delu, te privukla poglede svih prisutnih, koji su između sebe komentarisali Sanjin izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Izbor za @miss_serbia_official ?????? Za moju predivnu haljinu zaduzen je @gagydesigned ????

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Oct 10, 2019 at 1:07am PDT


 

- Drago mi je što sam ovde da podržim naše misice. Bila sam malopre u bekstejdžu, devojke su prelepe, jedva čekam da izađu na scenu kako bi ljudi videli tu lepotu. Rekli su mi da se pripremim za crveni tepih, ali možda sam malo preterala (smeh). Ne čini ženu lepom samo spoljašna lepota, sve je bitno. Uzalud je ako nema unutrašnje lepote. Što se kaže, spolja gladac, a unutra jadac. Mora da poseduje sve - rekla nam je Sanja, kojoj je društvo pravila mama.

Sanjina partnerka Jovana Tomić Matora prošlog vikenda ponovo se uselila u "Zadrugu".

- Da, ušla je Jovana, nažalost. Kažem nažalost jer mi nedostaje, rijaliti traje 10 meseci, to je dug period. Živela sam sa njom dve godine, bukvalno smo bile nerazdvojne i normalno je da će mi biti teško. Ali znamo zašto je ušla, pričale smo o svemu tome i ja sam tu da je podržim. Njoj je to posao, njoj je to šesto učešće u rijalitiju, meni to nije posao, ja želim da odem na neku drugu stranu. Posvećena sam muzičkoj karijeri, oformisala sam tim koji radi sa mnom, garantujem da mogu da se oslonim na njih. Jovana je prošle godine zeznula stvari, ja sam ušla, sada sam rekla: "Budeš li nešto loše učinila, ja ne ulazim" - navodi Sanja.

Ona i Jovana nedavno su bile na zajedničkom putovanju i obilazile egzotične destinacije, a Sanja se osvrnula na šuškanja da vlada kriza u njihovoj vezi.

- Na društvenim mrežama, a i na ulici saznam svašta nešto o sebi svojoj vezi. Nema nikakvog raskida, nikakvog prekida, sve je kako treba. Nedavno smo se vratile sa putovanja, bilo nam je prelepo - istakla je Stankovićeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija