• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Žena

29.11.2019

10:54

RAŠIRIĆEŠ NOGE PRED MOJIM OCEM, UJAK I BRAĆA ĆE GLEDATI! Dečko mi je rekao da ću morati da poštujem tradiciju 2 dana pred venčanje!

Estrada

RAŠIRIĆEŠ NOGE PRED MOJIM OCEM, UJAK I BRAĆA ĆE GLEDATI! Dečko mi je rekao da ću morati da poštujem tradiciju 2 dana pred venčanje!

Podeli vest

Ispovest buduće neveste šokirala je ljude.

Anonimna nevesta podelila je na forumu Redit stravično iskustvo iz koga je, svom srećom, pobegla, a mi njenu priču prenosimo u celosti.

- Verenik me je zaprosio pre osam meseci. Odlučili smo se za malo venčanje koje je trebalo da se desi za dva dana. Sve pripreme išle su sjajno, on je bio divan i volimo se više nego ikad.

Ja sam devica, baš kao i on i on je izrazio želju da se čuvamo za brak. Rado sam se složila sa tim. Međutim, rekao mi je i da njegova porodica planira da proveri da li sam nevina. Umrla sam od smeha na to jer je zaista zvučalo kao šala. Ne, ispostavilo se da je istina.

Kako mi je nedavno objasnio, ja treba da učestvujem u ceremoniji u kojoj će njegov otac da mi raširi noge i proveri me, a sve će posmatrati ujak i braća mog dečka, kako bi svi bili svedoci da sam "čista".

Foto: Pixabay

Rekla sam mu da ne postoji šansa da učestvujem u tome, a on me je preklinjao da pristanem jer je to tradicija i jer mora da se ispoštuje. Rekao mi je i da je svestan da je to sramotno za mene, ali i da je njegova majka prošla kroz isto i da ću tako dokazati da ga volim. "Ionako nemaš šta da kriješ, ti jesi devica", rekao mi je. Posle toga smo se razišli a ja sam celu noć preplakala.

Na ivici sam da otkažem venčanje i nikad ne progovorim sa njim. Međutim, volim ga i zaista mislim da smo savršeni jedno za drugo i ne želim nikog drugog.

Šta da radim? Trenutno sam kod drugarice kod kuće, sutra je moj poslednji dan pred venčanje i u panici sam.

Foto: Pixabay

Forumaši su, zgroženi tradicijom i njegovim zahtevom, složno savetovali ovoj devojci da otkaže celu stvar.

Devojka se zaista vratila sutradan na forum sa novim vestima:

- Jutros sam pričala sa njim i rekla mu da ne dolazi u obzir da me njegov otac pregleda i da će morati to da poštuje. Međutim, on je rekao da to mora da se dogodi i išao je dotle da me je optužio da lažem da sam nevina. Probala sam da budem smirena i svemu pristupim racionalno ali on je prosto bio nerazuman i sve je prerastalo u sve goru i goru svađu. Rekla sam mu da, da me zaista voli, bio bi uz mene i rekao ocu da to ne dolazi u obzir. Na to me je udario i rekao mi da nije dužan da meni dokazuje bilo šta.

I tako, ostavila sam ga. Vratila sam se kod drugarice, jedemo picu i pijemo.

Hvala svima na odgovorima - napisala je devojka koja se posle ovoga više nije oglašavala.

UDALA SAM SE TRUDNA U SALI ZA 150 LJUDI NA ADI CIGANLIJI: Kad sam videla s kim moj muž BROJI PARE na svadbi, znala sam da sledi PAKAO!

ISPOVEST STUDENTKINJE IZ BG-A: Ja sam ona što je na svadbu odnela PRAZNU KOVERTU!

KRESNUO SAM MLADU TRI SATA PRE VENČANJA DOK JE BILA U VENČANICI, a bio sam kum na toj svadbi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomislav

pre 4 godine

Ako je ova priča istinita, to je samo još jedan od milion znakova da je ovaj svet neutešno bolestan i lud.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija