• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/24sata.tr

03.12.2019

14:49

POZNATA GLUMICA IZ SERIJE GRLOM U JAGODE BORI SE ZA ŽIVOT! Objavila potresne fotke iz bolnice, a uz nju je i bivši muž LEGENDA JUGOSLOVENSKOG FUDBALA!

Estrada

POZNATA GLUMICA IZ SERIJE GRLOM U JAGODE BORI SE ZA ŽIVOT! Objavila potresne fotke iz bolnice, a uz nju je i bivši muž LEGENDA JUGOSLOVENSKOG FUDBALA!

Podeli vest

Glumica Mirjana Majurec (67) i dalje vodi borbu s karcinomom. Pre dve godine je metastazirao i nakon odluke lekarskog tima Minja je završila na Radiokirurgiji u Svetoj Nedelji. Punih devet godina bori se s teškom bolešću, a na Fejsbuku se ovih dana požalila na probleme kroz koje prolazi.

Prošlog leta razmišljala je o povratku glumi, rekla je da je vratila energiju i da je spremna da radi. Ipak, bolest ju je opet naterala na borbu. Podršku su joj pružili brojni prijatelji i poznanici, koje je rastužila svojom objavom.

 

 

- Dragi FB prijatelji, hvala na brizi. Infuzije ste valjda svi primali. One postoje da vas ojačaju, a ja želim sutra da primim sedmu hemoterapiju. Rasturila me giljotinska bol od rastezanja na živo u Traumi. Naša Ivana Kalođera iz 'Nisi sama – ideš s nama' misli na mene i sve je O.K. Svako zlo za neko dobro. Upoznala sam dragu medicinsku sestru koja će mi za podnošljivu naknadu dolaziti kad može. Divna osoba. Za operaciju ruke nemam novca. Nemam punjač, ali imam vas - napisala je u emotivnom priznanju glumica.

 

 

Sa sinovima, Ivanom Mlinarićem i Lukom Vidovićem u početku nije pričala o bolesti, skrivala ju je od njih, a danas su joj oni, uz bivšeg supruga Marka Mlinarića najveća podrška. Kad je zbog lečenja i hemoterapija počela da gubi kosu, stavila je periku, ali nije nikada skrivala ni kako izgleda bez nje.

 

 

- Lukina bivša devojka Sanja me je ošišala na ćelavo i stavila sam periku koja je bila kao moja kosa. Plakala je dok me šišala, a ja sam se smejala - otkrila nam je Minja u ranijem razgovoru.

Inače, njen bišvi suprug je legenda jugoslovenskog fudbala, Marko Mlinarić, a glumica je objavila i njegovu fotografiju na kojoj je pokazala da je uz nju tokom ovih teških dana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija