• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpskitelegraf/informer.rs

18.12.2019

21:21

BOŽINOVSKU UHVATILA TUGA PRED PRAZNIKE: Sama sam, tužna iako imam DOBRU DECU! A za SE*S SE LAKO ČOVEK SNAĐE!

Estrada

BOŽINOVSKU UHVATILA TUGA PRED PRAZNIKE: Sama sam, tužna iako imam DOBRU DECU! A za SE*S SE LAKO ČOVEK SNAĐE!

Podeli vest

Teško je naći pravog, posebno kad ste javna ličnost jer nikad ne znaš da li njega zanimaš kao osoba ili kao pevačica koja je svačija, a verujem da je i do mene problem - kaže folkerka

Pevačica Goca Božinovska progovorila je o strahovima, čežnji, emotivnim odnosima i tome kako sebe ne smatra osobom rođenom pod srećnom zvezdom, uprkos tome što je ostvarena i kao majka i kao estradna zvezda.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

- Kad bih znala koji je model za sreću, ja bih ga poželela sebi, jer je očigledno da nisam mnogo srećna osoba, na stranu to što, hvala bogu, imam zdravu, dobru, školovanu, vrednu i radnu decu. Što se tiče emotivne strane, tu nisam imala uspeha jer sam danas sama. Izgleda da ja ne znam da izaberem muškarca, pravog i onog koji me zaslužuje. Zbog toga sam sama danas, kad bi valjalo da imam nekog jer su mi deca odrasla i samostalna - rekla je Goca.

SAMO JEDNU STVAR BIH PROMENILA DA MOGU! Goca Božinovska se kaje zbog stvari iz prošlosti! (VIDEO)

Pevačica ne krije da je svesna da odlično izgleda, kao i da joj retko koji muškarac može odoleti, ali ističe da više ne nalazi zadovoljstvo da sa nekim podeli strasti jer teži da bude u stabilnoj vezi.

- U stvari, da se razumemo, ja nikada nisam sama, ali sam emotivno neispunjena, pa sigurno više od četiri ili čak pet godina. Nemam vezu i pravog muškarca, a za seks se lako snaći i imati ga, to nije problem. Teško je naći pravog, posebno kad ste javna ličnost jer nikada ne znaš da li njega zanimaš kao osoba ili kao pevačica koja je svačija, a verujem da je i do mene problem. Ne mogu puno da pružim nekome jer sam posvećena majka - rekla je folkerka.

Božinovska i otkrila da joj prijatelji prigovaraju što i dalje stalno udovoljava svojoj odavno punoletnoj deci, ćerkama Jeleni Vučković i Zorani Šijan i sinu Mirku Šijanu.

- Stalno me pitaju meni bliski ljudi šta više titram deci kad su svoji ljudi, ali meni je nezamislivo da oni dođu kući, a da im nije sve spremno, i ručak i posteljina i sve što treba. Možda se promenim kad se oni ožene i udaju - ispričala je Goca, a onda joj se iz duše otrglo da joj za sreću nedostaje još nešto.

- Jarko želim unuče i bilo bi dobro da bude po redu, pa da se prvo Jelena ostvari kao majka, a da mene bog pogleda i da me već neko zove bako, ali ona ganja karijeru - zaključila je pevačica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija