• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.rs/informer.rs

08.01.2020

18:34

PRODALA MUŽA ŠVALERKI za 14 evra i otišla u ŠOPING! Uhvatila ih u bračnom krevetu, pa RAZVOD proslavila NOVOM ODEĆOM!

Estrada

PRODALA MUŽA ŠVALERKI za 14 evra i otišla u ŠOPING! Uhvatila ih u bračnom krevetu, pa RAZVOD proslavila NOVOM ODEĆOM!

Podeli vest

Žena iz Kenije privukla je pažnju stranih medija nakon što je prodala muža ženi s kojom je varao za samo 1700 kenijskih šilinga (oko 14 evra)!

Pošto je uhvatila muža kako je vara u njihovom bračnom krevetu, Edna Mukwana izbacila ga je iz kuće i nije mu dala da se vrati nedelju dana.

A onda je ponudila ljubavnici da joj proda svog muža za 2000 kenijskih šilinga.

NATAŠA ŠOKIRALA ODGOVOROM! Pitali smo je šta bi poželela BIVŠEM u 2020. godini - Progutala knedlu i u kameru rekla... (HIT VIDEO)

KAD NAM JE LEPO, TO NAS POVUČE! Oženjeni TORTA šokirao izjavom! Briga ga za PORODICU kada je sa DRAGANOM?! (VIDEO)

 

 

Nije jasno da li je zaista očekivala odgovor od ljubavnice, ali kad je dobila protivponudu, odlučila je da je iskoristi.

Novac je iskoristila za kupovinu nove odeće deci za Novu godinu.

(VIDEO) ZIMSKA TORTA SA MALINAMA I BADEMOM! Najlepši ukras praznične trpeze!

KO JE STELA KOVAČEVIĆ? Ćerka upucane legende Olimpijakosa imala problema sa marihuanom i alkoholom, dva puta bila hapšena...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija