• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2020

14:10

DA NAPUSTIMO EMISIJU! Prozivke u studiju, Zorica joj sasula - Glupo ti je pitanje! Voditeljka u ŠOKU odbrusila... (VIDEO)

Estrada

DA NAPUSTIMO EMISIJU! Prozivke u studiju, Zorica joj sasula - Glupo ti je pitanje! Voditeljka u ŠOKU odbrusila... (VIDEO)

Podeli vest

Palma ko iz topa rekao da odu

U ovonedeljnoj emisiji "Magazin in", Sanja Marinković ugostila je između ostalih i Zoricu Brunclik i Dragana Markovića Palmu.

(FOTO) KARLEUŠA ZVALA POLICIJU, VRANJEŠ SE MOTO OKO NJENE KUĆE! Jelenu uhvatila panika, plaši se za BEZBEDNOST svoje DECE!

JU, ŠTA RADI SA NOGAMA! Osvanuo novi video SKROZ GOLE Dare Bubamare! Nakon što ju je MUŽ isprozivao - ZAIGRALA SE, ne staje (VIDEO)

U jednom trenutku oni su imali malu raspravu pred kamerama jer im se nije svidelo pitanje koje im je Sanja postavila.

- Ja mislim da ti je ovo pitanje baš glupo - rekla je pevačica, na šta joj je voditeljka odmah odbrusila.

Foto: Tv Pink Printscreen

- Ja baš mislim da je top - odgovorila joj je Sanja, a zatim se umešao i Palma.

SKINULA SE U BIKINI! Topalkova ćerka zapalila Instagram VRUĆOM FOTKOM U JANUARU - vitko telo i bujne grudi, BOMBA (FOTO)

NEMA ČEGA DA SE STIDIM! Luna otkrila koje je VEROISPOVESTI - otac mi je MUSLIMAN, a majka SRPKINJA! Kao mala NIJE KRŠTENA, ali...

- Ako su ti sva pitanja ovakva, da Zorica i ja napustimo emisiju - nadovezao se on, a šta se dalje desilo, ostaje da vidimo u subotu u 17h, kada izlazi cela emisija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija