• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić/Inforemer

10.01.2020

09:13

PEVAČICA UŽIVA U LUKSUZU U BEOGRADU NA VODI! Viki dala 1.500.000 evra za stanove, a evo kako je ZARADILA TOLIKE PARE!

Estrada

PEVAČICA UŽIVA U LUKSUZU U BEOGRADU NA VODI! Viki dala 1.500.000 evra za stanove, a evo kako je ZARADILA TOLIKE PARE!

Podeli vest

Viki Miljković potrošila je čak 500.000 evra za opremanje svoja tri stana u "Beogradu na vodi"! Pevačica je nekretnine u ovom elitnom naselju platila 1.500.000 evra, a nije štedela ni na renoviranju.

- Viki je opremila stanove po svetskim standardima. Zapanjila sam se kada sam u kupatilu videla da ima televizor! Nameštaj je po poslednjoj modi, izabrala je najskuplje materijale i modele. Stanovi su opremljeni kao da u njima žive holivudske zvezde - priča pevačicina prijateljica.

Vredni

Radim 25 godina, Taške više od 30 i da ovo sebi nismo mogli da priuštimo, naš život bi bio promašen

Ima masažere

Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške su za stan u kom žive sa sinom Andrejom kupili i džakuzi sa masažerima, koji su morali da unesu dizalicom!

- Samo taj džakuzi koštao ih je 4.000 evra! Malo su se namučili oko montaže, ali sad im je stan tip-top! Viki se baš angažovala oko opremanja, ništa nije prepuštala slučaju. Sama je birala svaki detalj za svoj stan, koji ima više od 200 kvadrata. U drugom stanu će živeti njen rođeni brat Vladica, dok će treći da izdaje. Ona je i ostala dva stana vrhunski opremila, verujte mi - kaže njena prijateljica.

DIZALICOM JOJ UNOSILI ĐAKUZI! Pevačica luksuzno opremila stan u BEOGRADU NA VODI - pokazala svaki detalj, SKUPO! (FOTO)

ŠOK! VIKI MILJKOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA?! Pevačica donela važnu odluku! Ovo je GLAVNI RAZLOG!

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

Štedljiva

Mnoge njihove komšije, ali i javnost pitaju se odakle pevačici i njenom suprugu harmonikašu i kompozitoru toliko para, a Viki je pokušala to da objasni.

Foto: printscreen Instagram viki_miljkovic/Zoran Sinko

- Što bi Ana Bekuta rekla: "Sve sam stekla sama, na to se ponosim!" Dok se nisam preznojila do gole kože, nisam mogla da zaradim. Ništa mi nije palo s neba, niti sam uzela nešto nezasluženo. Radim 25 godina, Taške više od 30 i da ovo sebi nismo mogli da priuštimo, naš život bi bio promašen - rekla je Viki i dodala:

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

- Veoma sam štedljiva. Nisam rasipnik, ne trošim novac ni poroke jer ih i nemam! Treba pametno raditi i živeti. Nisam želela da se posle 30 godina osvrnem i da nemam ništa. Taške i ja smo imali cilj koji smo ostvarili. Zaista sam ponosna što smo marljivo radili, ali i sklanjali novac sa strane kako bismo danas uživali!

BOJKOT EMISIJE? Saša Popović VAN SEBE - žiri Zvezde Granda NAPUSTIO SVOJE STOLICE dok je takmičar pevao - HAOS IZA KAMERA!

BRAT VIKI MILJKOVIĆ UDARIO BRENU U GLAVU! Pevačica ostala UKOPANA od šoka, POGLEDAJTE REAKCIJU! Nije znala šta ju je snašlo (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mikele

pre 4 godine

A sta bjese sa porezom? Da li ste platili porez na dobit , gospodjo ? Ili cemo mi sirotinja da placa a ti da se setas po promenadi...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija