• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2020

18:30

PITAJTE CECU? Rada Manojlović OTKRILA što ne snima nove PESME - ŠOKIRALA odgovorom i spomenula USPEŠNU koleginicu!

Estrada

PITAJTE CECU? Rada Manojlović OTKRILA što ne snima nove PESME - ŠOKIRALA odgovorom i spomenula USPEŠNU koleginicu!

Podeli vest

Bitan joj je kvalitet, a ne kvantitet

Pevačica Rada Manojlović priznala je da ne voli svakog meseca da izbacuje nove pesme, a između redova otkrila je da se ugleda  na Svetlanu Cecu Ražnatović.

VANREDNO - SMRTNI SLUČAJ! Zadrugaru preneli ZASTRAŠUJUĆE vesti - ZANEMEO je od TUGE!

Foto: printscreen instagram

Kao i Ceca, Rada ne objavljuje nove pesme često, već joj je bitno da ono što objavi bude kvalitetno i da se sluša godinama.

NOVI JUTJUB RAT! Baka Prase UZVRAĆA UDARAC - pokazao koliki PDV PLAĆA DRŽAVI! Pozliće vam od cifre - 10 SRPSKIH PLATA (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

- Pitajte Cecu, mislim, zašto ne snima po pet godina (smeh)? Zato što dobri pevači i oni koji žele da traju i ostave nešto iza sebe, oni čekaju prave pesme. Ja sam se uvek vodila time da je bitan kvalitet, a ne kvantitet - rekao je Rada.

Dragana Mirković NIKOM ne govori da je OBOLELA - zdravstveno stanje joj je UGROŽENO - moraće da pije LEKOVE DO KRAJA ŽIVOTA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija