• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

16.01.2020

18:30

SVE JE SPREMNO! Evo gde se PORAĐA Seka Aleksić - Veljko je uz nju, a sin Jakov za to vreme... Uzbuđenje na VRHUNCU!

Estrada

SVE JE SPREMNO! Evo gde se PORAĐA Seka Aleksić - Veljko je uz nju, a sin Jakov za to vreme... Uzbuđenje na VRHUNCU!

Podeli vest

Uskoro stiže Isak

Seka Aleksić uskoro će na svet doneti drugo dete, a dane pred porođaj provodi u odmoru, kako bi sačuvala snagu za porođaj i prve dane sa bebom.

NOVI JUTJUB RAT! Baka Prase UZVRAĆA UDARAC - pokazao koliki PDV PLAĆA DRŽAVI! Pozliće vam od cifre - 10 SRPSKIH PLATA (VIDEO)

DARA SNIMILA NOVI PO**IĆ! Traje 10 minuta - sve se vidi i ovog puta nije sama! DRUGARICA OTKRILA SVE DETALJE! (VIDEO)

Pevačica je sa suprugom Veljkom Piljikićem već spremila stvari, sobu i sve potrepštine za drugo dete, sina Isaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Jan 1, 2020 at 1:30pm PST

 

Seka će se poroditi u Beogradu, kako je to učinila i prvi put. Ovog puta porođaj je dočekala mnogo mirnije jer zna šta je čeka, dok se sa Jakovom svega pribojavala. Ona i Veljko su otpočetka njene trudnoće pričali sinu Jakovu o dolasku brata i sve se čini da neće biti ljubomoran, ali se to nikada ne zna. Jakov je dete koje je imalo punu roditeljsku pažnju i sa kojim su se oboje igrali u svakom slobodnom trenutku. Sada će ipak morati da shvati da ima društvo - kaže izvor blizak pevačici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Dec 18, 2019 at 11:53pm PST

ŠOK VIDEO! Ava Karabatić NASRNULA na muškarca - pljuštali šamari! Skandal u teretani - svi se okupili, NEVERICA

- Seka je radila nekoliko meseci nakon saznanja da je trudna, ali je nakon toga odlučila da stavi tačku i na nastupe i na eksponiranje. Potpuno se posvetila trudnoći i Jakovu sa kojim je provodila najviše vremena. Odavno su na njenu adresu počeli da stižu pokloni sa svih strana za Isaka, kako su Veljko i Seka odlučili, da se zove drugi sin. Među poklonima je bilo dosta stvari, ali i igračaka i opreme za sobicu za mališana. Naravno, i Jakov je svaki put dobio za sebe nešto kako se ne bi osetio zapostavljenim - priča izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Dec 20, 2019 at 12:38am PST

- Međutim, Seka je svakako želela da kutak za bebu opremi sama i tako je i učinila. Sada je već iskusna majka i zna šta je to što će joj u prvim danima najviše trebati. Mališan iako još nije došao na svet ima pregršt igračaka, guralica, kolica i garderobe - objasnio je izvor Blica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija