• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Aleksandra Spasojević

22.01.2020

09:20

SEVERINA NUDI MILANU 1.000.000 EVRA ZA SINA! Nepristojna ponuda - pevačica se odlučila na DRASTIČAN POTEZ - rešena da po svaku cenu vrati starateljstvo!

Estrada

SEVERINA NUDI MILANU 1.000.000 EVRA ZA SINA! Nepristojna ponuda - pevačica se odlučila na DRASTIČAN POTEZ - rešena da po svaku cenu vrati starateljstvo!

Podeli vest

Severina Kojić ponudila je Milanu Popoviću 1.000.000 evra da joj vrati starateljstvo nad sinom Aleksandrom (7), ekskluzivno saznaje Hit! Pop zvezda odlučila se na drastičan korak kad je čula da se "kralj bakra" žalio kako je na nju potrošio ovu neverovatnu sumu novca

Seve je preko advokata poručila Milanu da će mu vratiti svaki evro ukoliko pristane da dečak ponovo živi kod nje. Pored novca, Kojićeva je obećala Popoviću da će moći da viđa sina jedno po podne sedmično i svaki drugi vikend!

Požalila se Igoru
Hoću samo da mi se vrati Aleksandar! Milan je stalno pričao da je na mene potrošio silne pare. Sad ću sve da mu vratim

Severina Kojić

SEVERINA OČAJNA: Milan je mene i našeg sina ubacio u RIJALITI, jedino što nam treba je...

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV SEVERINE! Evo šta je pevačica URADILA!

- Severina je i dalje očajna što Aleksandar živi sa Milanom! Oseća se toliko nemoćno da je čak ponudila bivšem da mu vrati sav novac koji je potrošio na nju dok su bili u vezi, kao i dok je bila trudna. Reč je o sumi od čak 1.000.000 evra. Naterala je advokata da pošalje Milanu mejl i ponudi mu ove pare u ratama ukoliko pristane da joj da dete - otkriva dobro obavešten izvor.

Foto: Informer DN

Milan vodio sudiju na zimovanje?!

Pop zvezda je na ideju da isplati Milana došla pošto je saznala da je otišao na zimovanje sa sudijom, koja joj je oduzela starateljstvo nad Aleksandrom.

- Odlepila je kad je čula da je Popović odseo u istom hotelu kao i sudija Tea Golub, koja je donela presudu da se dečak dodeli ocu. Ubeđena je da joj je Milan platio zimovanje u ekskluzivnom austrijskom skijalištu. Severina ne veruje da je to slučajnost - priča izvor za Hit.

Tea, međutim, tvrdi da se jednostavno našla na istom mestu kao i srpski biznismen.

- Moj muž, ćerka i ja smo se sa Milanom, koji je bio sa Aleksandrom, sreli nekoliko puta u hotelu i pozdravili. Nikad nismo sedeli za istim stolom ili razgovarali - rekla je Golubova za hrvatske medije.

Njen sadašnji suprug Igor Kojić nije odmah podržao ovu ideju.

- Zabrinuo se da Milan ne izađe u javnost sa ovim, pa da ispadne kako pokušava da otkupi dete. Severina je tih dana bila u psihičkom rastrojstvu, pa mu je odbrusila: "Baš me briga! Hoću samo da mi se vrati Aleksandar! Stalno je pričao kako je na mene potrošio silne pare. Sad ću sve da mu vratim. Možda nas onda ostavi na miru." Kad je Igor video koliko joj je teško, rekao joj je da uradi šta god želi ako će joj tako biti lakše - priča naš sagovornik i dodaje da mu nije poznato da li je "kralj bakar" odgovorio na ovu nepristojnu ponudu.

 

 

SEVERINA NE VRAĆA MILANU DETETOV PASOŠ! Pevačica KRŠI PRESUDU - sledi paprena kazna OD NEKOLIKO HILJADA EVRA!

SEVERINA SLAVI BADNJE VEČE KOD KOJIĆA! Igora ni na vidiku, ali zato su NJIH DVOJE TU! Snajka za primer!

Kako saznajemo, Kojićeva je papreno koštala Popovića, a on je neverovatnu sumu novca potrošio na nju za manje od dve godine.

- Milan je finansirao Severinu u periodu od 2011. do 2013. godine, odnosno dva meseca, koliko su bili zajedno, tokom trudnoće i još malo posle porođaja. On je na njen račun prebacivao i po neverovatnih 50.000 evra mesečno. Iz Milanovog džepa plaćani su Severinini računi za mobilni telefon, režije za nekretnine u Zagrebu i Splitu, pa i bend, koji i kada ne nastupa sa njom, po ugovoru uredno prima platu svakog meseca. Plaćao joj je i kredite, lizinge za kola, a skoro 300.000 evra je dao samo na njene dugove - otkriva naš sagovornik i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?Partenon #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 28, 2019 at 11:26am PST

 

- Popović je uložio ogromna sredstva i u njenu karijeru. Kupovao joj je pesme koje su postajale veliki hitovi. Platio je pesmu "Italijana" koju su joj uradili Filip Miletić i Miloš Roganović, zatim Harija Varešanovića, koji joj je komponovao nekoliko numera, a dao je novac i za snimanje spotova. U periodu dok ju je on još finansirao, napravila je i turneju "Dobrodošao u klub".

Šta je sve Milan plaćao Severini

* Režije
* Kredite
* Lizing za automobil
* Garderobu
* Pesme
* Spotove
* Mobilni telefon
* Vraćao dugove

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

E luda Srbijo al se ovi frljaju novcem,a vi uživaj te u njima.

goran

pre 4 godine

da ima te pare otkačila bi ona i igora kojića.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija