• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Pink.rs

25.01.2020

11:05

(VIDEO) SEKA I VELJKO SA SINOM JOVANOM IZAŠLI IZ PORODILIŠTA! Evo kako izgleda presrećna mama nakon porođaja

Estrada

(VIDEO) SEKA I VELJKO SA SINOM JOVANOM IZAŠLI IZ PORODILIŠTA! Evo kako izgleda presrećna mama nakon porođaja

Podeli vest

Seka Aleksić i Veljko Piljikić su ovog januara, nakon što su proslavili krsnu slavu Svetog Jovana, postali roditelji još jednog dečaka. Ponosni tata došao je danas u porodilište po sina i suprugu

Iako su planirali da drugom sinu daju ime Isak, sudbina je htela drugačije.

Maleni Jovan je odlučio da je došao dan da se pridruži svojoj porodici. Ime je izabralo njega, iako su tata i mama planirali jedno sasvim drugačije.

Pogledajte kako je izgledao Sekin izlazak iz porodilišta:

 

Seka je nešto pre 11 časova u pratnji svog supruga Veljka, koji je nosio kolevku u kojoj je bio maleni Jovan, izašla iz porodilišta, a u rukama je nosila ogroman buket cveća i balone. Ono što je pevačicu krasilo jeste veliki osmeh, koji pokazuje koliko je srećna.

- Mislila sam da, kako kažu neki, prvo dete se najviše voli, ali ne postoji razlika, sreća je identična kao i prvi put. Porođaj je bio dobar, ja i kad boli, kažem da me ne boli. Sin je isti tata, liči na Jakova, a Jakov je isti Veljko, nadam se da će se to promeniti (smeh). Treba se navići sad da sam majka dvoje dece. Jedva čekam da odem kući da vidim sina, kako će on da reaguje, taj prvi susret sa bratom. Ja sam osoba koja je navikla da sve radi, da se bori, imam podršku supruga, a naravno je tu i pomoć. Evo i sad ću malo da se odmorim još, pa ulazim u studio da snimam album, u aprilu ga izdajem. Što se tiče poklona koje sam dobila, znate da sam ja i prvi put poklonila ono što mojoj deci ne treba, daću ženama kojima bude trebalo - rekla je Seka za Pink.rs, pa otkrila kako je Jakov reagovao kada je saznao da beba stiže:

Njegova reakcija je bila okej, ništa nije rekao ni spektakularno radio. Kad sam mu rekla da idem na porođaj u bolnicu, rekao mi je "Nemoj da ideš, nemoj da dođe još bata" (smeh). Tako da ćemo videti šta će biti. Brojka ne postoji, koliko Bog da, biće, ja sam još na početku (smeh). Samo Bog da da zdravlja, to je najbitnije. 

Seka Aleksić je na Instagramu podelila prvu sliku iz porodilišta. Jovan u naručju ponosnog tate Veljka, uz reči:

– Gospodu se zahvaljujemo svaki minit, svaki sekund za ovaj dar! Blagosloven bio sine naš, neka te Sveti Jovan štiti gde god kročio kroz život, mama i tata su tu da se brinu o tebi i neguju te kao i batu Jakova. 

PRVA OBJAVA I SLIKA MALOG JOVANA! Seka okačila fotku tek rođenog sina - odmah nakon POROĐAJA! Imala je veoma jaku poruku (FOTO)

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA KAKO JE SMUVALA VELJKA: Bila sam veoma NAPADNA kada sam ga videla, zatvorila sam oči i rekla...

Imaš pravog zaštitnika kući koji te sa nestrpljenjem čeka, tvoj brat – napisala je emotivna mama Seka Aleksić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija