• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

30.01.2020

10:50

ODA ŽENSKOJ SOLIDARNOSTI! Nataša otkrila ime PRVOG GOSTA NA KONCERTU - na oduševljenje mnogih!

Estrada

ODA ŽENSKOJ SOLIDARNOSTI! Nataša otkrila ime PRVOG GOSTA NA KONCERTU - na oduševljenje mnogih!

Podeli vest

Nataša Bekvalac proslaviće 14. februara u Štark Areni dve decenije muzičkog rada, spektakularnim koncertom za koji se već mesecima priprema

Pevačica je najavila nekoliko gostiju na koncertu, a prvi gost čije ime je otkriveno je Emina Jahović. Svoj prvi duet “Gospodine” Nataša i Emina uradile su pre 10 godina, i otpevale su ga uživo zajedno samo jednom, u jednoj televizijskoj emisiji. Na koncertu u Areni publika će imati priliku da po prvi put uživo čuje ovu pesmu.

 - Bilo je logično da Emina bude gost na mom koncertu. Osim što je izuzetno poštujem kao umetnika i kantautora, sa Eminom sam snimila dva dueta koji su mi izuzetno dragi. Ne mogu da dočekam da zajedno stanemo na scenu -  kaže Nataša Bekvalac.

Pevačica otkriva da će ceo jedan segment koncerta kroz artwork-ove i scenske efekte biti posvećen ženskoj solidarnosti, a kulminacija tog simboličnog prikaza podrške koju žene jedna drugoj treba da daju, jeste upravo nastup sa Eminom Jahović. Njih dve su zajedno nedavno snimile i duet “Muško više ne mogu” koji je izazvao brojne reakcije javnosti.

Foto: Promo/Nemanja Novaković

 - Jako sam ponosna na moju dragu Natašu što će za Dan zaljubljenih krunistati svoju višedecenijsku karijeru u Štark areni.To će biti noć za pamćenje i puno mi je srce što ću te večeri i ja biti tu da se radujemo i proslavimo zajedno! -  kaže Emina.

Nataša je već najavila da će njen koncert biti pravi dvoipočasovni spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svaka pesma biće u potpuno novom aranžmanu, ceo repertoar kreiran je tako da nema predaha, a koncertom u najvećoj hali na Balkanu, u organizaciji Skymusic-a, Nataša želi da pomeri svoje granice.

 - To će biti veče koje želim da svako upamti kao jedan od najlepših trenutaka u životu. Zato sam odlučila da angažujem najveće profesionalce u poslu i da zajedno pošaljemo poruku - pronađi ljubav, spasi ljubav, SOS za ljubav -  rekla je Nataša.

Karte su dostupne putem sajta i na prodajnim mestima tickets.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija