• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LUKIĆ

01.02.2020

08:07

PEVAČ SE POSLE SMANJENJA ŽELUCA BACIO NA DIJETU! Darko Lazić smršao 10 kilograma za samo 15 dana!

Estrada

PEVAČ SE POSLE SMANJENJA ŽELUCA BACIO NA DIJETU! Darko Lazić smršao 10 kilograma za samo 15 dana!

Podeli vest

Darko Lazić kaže da se neće smiriti sve dok ne skine salo, kao i da mu je verenica Marina najveća podrška u procesu mršavljenja

Darko Lazić je pomoću dijete uspeo da za 15 dana skine 10 kilograma! Pevač je nedavno išao na operaciju smanjenja želuca, posle koje mu se znatno smanjio i apetit.

Lek protiv bolova

Darko za naš list kaže da se brzo oporavio posle ove intervencije, kao i da mu je žao što se ranije nije pozabavio kilažom.

(FOTO) AUUU, KAKO VRTE KOŽICU! Isplivala PRIVATNA FOTKA Brene i Bobe...Pogledajte ŠTA RADE! Neverovatno!

 

NEKADA SU BILE KAO SESTRE! Slavica i Tanja Savić su IZDALE PESMU U ISTO VREME! Jedna je u TRENDING, druga NE - evo šta Ćukteraševa kaže o tome (VIDEO)



- Operaciju sam odlično podneo. Lekari su mi rekli da sada moram da pazim šta uzimam od hrane, kao i da neću moći mnogo da pojedem. I zaista je tako. Jedem upola manje nego pre, jednostavno ne mogu. Smršao sam 10 kilograma za 15 dana i sve bolje se osećam. Najteže mi pada što ne mogu da popijem rakijicu ujutru uz kaficu! To mi je bila navika. Alkohol mi je strogo zabranjen i pridržavam se toga - priča Lazić i dodaje da se preporodio od kada je mršaviji:
- Promenu nabolje sam video već posle nedelju dana. Kako su kilogrami krenuli da se tope, tako sam i ja ređe pio lekove protiv bolova.

Foto: Informer DN

 
Fali rakija


Najteže mi pada što ne mogu da popijem jednu rakijicu ujutru uz kaficu
Darko Lazić


Darko je pre operacije želuca imao 130 kilograma, sada ima 120, a želi da skine još 35.

- Krenuo sam da mršavim, a želja mi je da imam 85 kilograma. Doktori kažu da treba da prođe nekoliko meseci kako bih u potpunosti bio zadovoljan izgledom. Ali ono što je bitnije od debljine jeste da ću biti sve zdraviji - priča folker.

Loše životne navike

Lazić ističe da je za njegovu transformaciju najzaslužnija verenica Marina Gagić.

- Moja Marina se nije odvajala od mene otkad sam legao na operacioni sto. Ona je moj anđeo čuvar, stalno mi govori kako je najbitnije da sam živ i zdrav. Ona me je i nagovorila da idem na smanjenje želuca. Svestan sam da sam mnogo puta stavljao glavu u torbu, ali sam rešio da menjam loše životne navike - kaže poznati pevač.

Operaciju platio 5.000 evra


Cena smanjenja želuca u Srbiji košta od 4.000 do 6.000 evra. Darko je za ovu operaciju iskeširao oko 5.000 evra, a ceo zahvat trajao je nešto više od sat vremena.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija