• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2020

18:45

PLJUNI, PA LIŽI! Popularni pevač je VREĐAO ZVEZDE GRANDA I ŽIRI - A sada je u NJIHOVOJ EMISIJI! Saša i Brena mu OPROSTILI SVE?

Estrada

PLJUNI, PA LIŽI! Popularni pevač je VREĐAO ZVEZDE GRANDA I ŽIRI - A sada je u NJIHOVOJ EMISIJI! Saša i Brena mu OPROSTILI SVE?

Podeli vest

Pokajao se?

Folk pevač Željko Šašić nedavno je osuo paljbu po nekadašnjim čelmicima Granda, Saši Popoviću i Lepoj Breni, a onda je posle pola godine "polizao" svoje reči i pojavio u emisiji čiji su oni urednici.

ANABELA POSLE RAZVODA JAVNO IZJAVILA LJUBAV OVOM MUŠKARCU: Ti si ono što se čuva kao malo vode na dlanu!

Folker je opljuvao Saletov projekat ''Zvezde Granda'' rekavši da je to šarena laža i put kojim mladi ne treba da idu.

Foto: printscreen instagram

- To nije nikakav šou, to je javna ušminkana audicija. Sve što im se nudi je šarena laža. Sve što je brzo, to je i kuso, tim putem mladi ne treba da idu - dodao je Šašić, a potom se osvrnuo na žiri.

BIVŠI TAST RAZVEZAO JEZIK: Ana Korać ima BOGATU KLIJENTELU, lepe se za nju kao LEPAK! A evo zašto je David PODRŽAVA!

Foto: printscreen instagram

On je takođe pre nekoliko godina u jednom svom intervju žestoko isprozivao Lepu Brenu, rekavši da je sujetna i da ne bi voleo u životu da je sretne negde. Tada je pričao da mu Grand ne treba više nikada, a onda je zaboravio izrečeno i opet se obreo na Saletovoj i Breninoj teritoriji.

ZADRUGARI TRČE KAO DA SUTRA NE POSTOJI! Veliki šef poslao pismo, a onda JE KRENUO STAMPEDO ka prodavnici! (VIDEO)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija