• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

09.02.2020

08:45

DARKO SE ODUŠEVIO KADA ME JE VIDEO U VENČANICI! Marina Gagić nema šta da krije: Otkrila SVE planove za budućnost!

Estrada

DARKO SE ODUŠEVIO KADA ME JE VIDEO U VENČANICI! Marina Gagić nema šta da krije: Otkrila SVE planove za budućnost!

Podeli vest

Marina Gagić, verenica Darka Lazića, porodila se 24. juna u ranim jutarnjim satima. Nasledniku su ponosni roditelji dali ime Aleksej. Marini je ovo prvo dete, dok pevač iz prvog braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu

- Darko i ja želimo još dece, ali sada nije vreme jer je naš sinčić još mali - otkrila je Marina na jednom prestoničkom događaju gde je oduševila sve u raskošnoj venčanici koju je nosila kao model. 

Posebno je očarala Darka koji, kako kaže, jedva čeka da je vidi u onoj u kojoj će m use zavetovati na večnu ljubav. 

Foto: printscreen instagram

- Darko se oduševio kada me je video u venčanici. Napisao mi da jedva čeka da me vidi u onoj u kojoj ću mu izgovoriti sudbonosno "da" - priznala je Marina, pa istakla da još uvek nisu odredili datum venčanja.

(FOTO) MARINA MU SELA U KRILO, BUTKICA SEVNULA...Gagićeva blista, Darko nasmejan...A IMAJU DOBAR POVOD ZA TO!

PEVAČ SE POSLE SMANJENJA ŽELUCA BACIO NA DIJETU! Darko Lazić smršao 10 kilograma za samo 15 dana!

- Nadam se da ćemo otići pred matičara i da će se to desiti uskoro - rekla je ona, koja je nedavno proslavila rođendan u krugu najmilijih. 

- Divno sam se provela, bitno mi je da su moji najmiliji bili tu. Darko me je oduševio iznenađenjem -  otkrila je Marina. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija