• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2020

12:50

VUK KOSTIĆ I BIKOVIĆ U ISTOM KADRU! Pogledajte FILMSKI SPOT za numeru iz "Južnog vetra" - baladu otpevala sjajna Jovana Nikolić (VIDEO)

Estrada

VUK KOSTIĆ I BIKOVIĆ U ISTOM KADRU! Pogledajte FILMSKI SPOT za numeru iz "Južnog vetra" - baladu otpevala sjajna Jovana Nikolić (VIDEO)

Podeli vest

Pokazala svu raskoš svog glasa

Danas je tačno u podne predstavljena naslovna numera serije "Južni vetar" koja nosi naziv "Pazi se".

Pesmu izvodi talentovana Jovana Nikolić koja je u ovoj baladi pokazala svu raskoš svog vokala.

Foto: Promo

Ona je po prvi put sarađivala sa hitmejkerom Slobodanom Veljkovićem Cobijem i po prvim reakcijama reklo bi se da je ovo novi, svež i savršen spoj.

U spotu se pojavljuju glumci Miloš Biković, Vuk Kostić i Jovana Stojiljković. 

Foto: Promo

Pogledajte ovu pravu filmsku priču.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija