• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

13.02.2020

10:12

IMA DA ME ZAPAMTI! Marina URLALA na Darka Lazića, SKANDAL ispred hotela! NEVIĐENA ISPALA!

Estrada

IMA DA ME ZAPAMTI! Marina URLALA na Darka Lazića, SKANDAL ispred hotela! NEVIĐENA ISPALA!

Podeli vest

Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić su se, prema pisanjima domaćih medija, pre nekoliko dana žestoko posvađali

Marina je prisustvovala reviji u jednom beogradskom hotelu, a Darko je po završetku trebalo da dođe po nju, međutim on se nije pojavljivao niti se javljao na telefon, piše "Alo".

DARKO LAZIĆ PRONAŠAO RECEPT ZA SKIDANJE KILOGRAMA: Dijeta su mi bebi-kašice i se*s!

DROGA ME JE UNIŠTILA! Darko Lazić otvoreno o porocima: Kajem se i učiniću sve da moja deca...

- Marina je s drugaricama otišla na reviju, nakon koje je po nju trebalo da dođe verenik Darko, ali ju je ispalio - počeo je priču izvor ovog lista i naveo da se Marina zbog toga žalila drugaricama:

- Pričala im je da su se dogovorili da on dođe po nju kada se revija završi, a da mu se ona javi petnaest minuta pre samog kraja da je ne bi dugo čekao. Međutim, kada ga je pozvala, bio je nedostupan. Urlala je kako je neodgovoran, kako ne može nikada da se osloni na njega... Drugarice su pokušavale da je smire i da ga opravdaju, ali ona nije želela da ih sluša.

Foto: printscreen instagram

DARKO SE ODUŠEVIO KADA ME JE VIDEO U VENČANICI! Marina Gagić nema šta da krije: Otkrila SVE planove za budućnost!

POSLE ANE I DARKA, OVA PEVAČICA ŽELI DA SMANJI ŽELUDAC! Ne želi da objavi HIT koji je snimila dok ne DOTERA LINIJU KAO NEKADA!

Marina je, kako se navodi, bila veoma besna na pevača.

- "Nije mu ovo prvi put, stalno mi to radi. Laže me i maže, a ja mu kao budala verujem. Stalno ga negde čekam kao kreten! Trebalo je da dođe ovde sa mnom, zna da mi je to važno, ali njega očigledno boli uvo!“, govorila im je besno Marina - ispričao je izvor.

- Slala mu je poruke neprestano, ali joj ni na jednu nije odgovorio. Onda joj je pao mrak na oči i pozvala je taksi, a dok ga je čekala ispred hotela, drugaricama je rekla kako će napraviti skandal koji će on pamtiti do kraja života. "Ima da me zapamti, sad će da vidi šta će da mu se desi!“, govorila je drugaricama dok su je one bezuspešno smirivale - završio je pomenuti izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija