• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.02.2020

13:28

DO SADA NEVIĐENO! Uvek je sređena od glave do pete, a sada se SNIMILA BEZ TRUNKE ŠMINKE - Kaća Grujić u odnosu na većinu nema...

Estrada

DO SADA NEVIĐENO! Uvek je sređena od glave do pete, a sada se SNIMILA BEZ TRUNKE ŠMINKE - Kaća Grujić u odnosu na većinu nema...

Podeli vest

Oduševila je sve!

Katarina Grujić je uvek tip-top sređena i retke su situacije kada je možemo videti u opuštenom izdanju. Ipak, van svetla reflektora, Grujićeva je sasvim obična devojka koja izbegava jaku scensku šminku, bez koje nema problem da izađe u javnost, što je i dokazala kada se snimala za Instagram, gde je pozdravila fanove.

NIKADA NIJE BILA VOĐA! Zadrugarka se PRESTRAVILA kada je čula svoje ime - MILJANA JE OČEKIVALA TITULU, PAO JOJ MRAK NA OČI!

Foto: printscreen instagram

Tom prilikom prikazala im se u potpuno opuštenom, prirodnom izdanju bez šminke, čime je podigla veliku prašinu i zapušila usta svim "nevernim Tomama" koji su do sada bili uvereni da se njen izgled znatno razlikuje sa i bez šminke.

ONI SU POBEDNICI ZADRUGOVIZIJE! Dupla kruna - totalno IZDOMINIRALI! Pobednici stručnog žirija NISU OČEKIVALI POBEDU! (VIDEO)

Foto: printscreen instagram

Inače, pevačica koja je napravila pravi bum novim singlom "Muška kurva" nedavno je podigla veliku prašinu kada se ulicama Novog Sada preko dana prošetala u krpicama za koje je iskeširala više od 5.000 evra.

MILJANA SE VRATILA U ZADRUGU 3! Kulićeva posle nastupa ULETELA U BEKSTEJDŽ - Pojedini zadrugari NEGODOVALI NJEN DOLAZAK, a jedino je NJEMU PRIŠLA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duca

pre 4 godine

Jooojjjjj kolike su joj zvale. Naduvala ih da povratis.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija