• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

26.02.2020

10:13

OTKRIVAMO NA ŠTA BRENA I SAŠA POPOVIĆ TROŠE PARE OD PRODAJE GRANDA! Nikad ne biste pogodili o kojem BIZNISU se radi!

Estrada

OTKRIVAMO NA ŠTA BRENA I SAŠA POPOVIĆ TROŠE PARE OD PRODAJE GRANDA! Nikad ne biste pogodili o kojem BIZNISU se radi!

Podeli vest

Saša Popović i Lepa Brena zaradili su 30 miliona evra od prodaje "Granda", a sada taj novac ulažu u privatni biznis! Folk pevačica zida zgradu u Portonovom u Crnoj Gori, dok je Saša Popović kupio fabriku harmonike u Italiji

- On je počeo karijeru kao harmonikaš, tako da ne čudi što je rešio da uloži u proizvodnju baš ovog instrumenta. Saša je prošle godine tokom odmora u Italiji obišao fabriku koja mu se baš svidela i rešio je da je kupi - priča naš izvor i dodaje:

Partneri u biznisu
Tačno je da su moj tata i Saša Popović pokrenuli biznis sa harmonikama

Marko Gačić

- Sale je nedavno završio papirologiju i uknjižio fabriku na svoje ime. Angažovao je najbolje stručnjake za proizvodnju jer planira da pravi najbolje harmonike na svetu. U posao je uključio i našeg poznatog harmonikaša Mikicu Gačića. Njih dvojica su dugogodišnji prijatelji i veruju jedan drugom, pa je Saša izabrao baš njega za partnera u poslu.

Foto: Informer HIT

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Popovićem i Gačićem, ali se oni nisu javljali na telefon. Informacije nam je potvrdio Mikičin sin Marko.

ŽESTOKI OKRŠAJ U "ZVEZDAMA GRANDA"! Saša Popović je OBJAVIO neočekivane vesti, a onda su se Marija i Viki obračunale sa Snežanom Đurišić!

SAŠA POPOVIĆ NAPUSTIO GRAND POSLE 22 GODINE! Karleuša je uticala na njegovu ODLUKU!

- Tačno je da su tata i Saša pokrenuli biznis sa harmonikama. Evo, baš sada su u Italiji poslovno. Najbolje je da njih zovete za detalje, ne bih ja pričao o tome - kaže za Hit pevač Marko Gačić.

Foto: Informer HIT

Za razliku od Saše, koji je pokrenuo jedan biznis, Lepa Brena se odlučila za čak dva nova posla.

- Brena je nedavno sa svojom porodicom otvorila vinariju u Šidu. Boba i ona obožavaju kvalitetna vina, pa je to bilo presudno da započnu ovakav biznis. Dogovor je da taj posao vodi njihov najstariji sin Filip Živojinović. Planiraju da vina izvoze u Ameriku, a kasnije i u Kinu - kaže naš sagovornik.

Brena se odmara u Majamiju

Lepa Brena je pre nekoliko dana otputovala u Majami, gde ima vilu vrednu skoro milion evra. Kuća Živojinovića nalazi se u elitnom delu Floride, na samoj obali mora. Komšije su im poznate ličnosti, a procenjuje se da mesečno održavanje ovakvog imanja košta više od 2.000 dolara.

I sama pevačica je potvrdila da se upustila u novi biznis.

- Pokrenuli smo proizvodnju svog vina. Ljudi ne pamte da sam još daleke 1986. imala svoje vino koje se zvalo "lepa brena". Sada sam zahvaljujući suprugu pokrenula novu liniju vina i nadam se da će se posebno dopasti damama - rekla je Brena.

Nekretnine
Brena i Boba su rešili da u Crnoj Gori zidaju stanove za svetski džet-set
Izvor Hita

 

To, međutim, nije jedini posao koji je pokrenula novcem od prodaje "Granda".

- Brena je sa Bobom nedavno posetila Portonovi, koji još nije otvoren za javnost. Rešili su da baš tu investiraju u nekretnine. Planiraju da zidaju zgradu namenjenu svetskom džet-setu. Kvadrat u Portonovom košta između 20.000 i 30.000 evra. Brena je oduševljena lokacijom jer je na otvorenom moru, tako da bi svi stanari imali parking-mesto za jahtu - priča izvor Hita.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija