• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

28.02.2020

07:17

ŽIVI KAO BUBREG U LOJU! Saša Popović PRODAO Grand, ali i dalje MNOGO zarađuje na OVOME! Evo koliki će mu biti HONORAR!

Estrada

ŽIVI KAO BUBREG U LOJU! Saša Popović PRODAO Grand, ali i dalje MNOGO zarađuje na OVOME! Evo koliki će mu biti HONORAR!

Podeli vest

Saša Popović odskora je zvanično penzioner, ali i honorarac, i to verovatno najplaćeniji u Srbiji

Tražen Penzioneri mogu da pozavide Saši na angažmanu u „Zvezdama Granda“, gde godišnje prihoduje 200.000 €.

ANKETA! ONI SU DISKVALIFIKOVANI IZ ZADRUGE 3, a sada vi glasate ko je NEPRAVEDNO IZBAČEN - jednog zadrugara se sigurno NE SEĆATE!

OTKRIVAMO NA ŠTA BRENA I SAŠA POPOVIĆ TROŠE PARE OD PRODAJE GRANDA! Nikad ne biste pogodili o kojem BIZNISU se radi!

Otkako je jednoj stranoj kompaniji prodao svoj udeo u „Grandu“, bivši generalni direktor ove produkcije prima platu u iznosu od 200.000 evra godišnje, saznaje Kurir od izvora bliskog Popoviću.

Foto: Printscreen You Tube

Njegovo angažovanje u emisiji „Zvezde Granda“, čiji je zaštitni znak još od 2004. godine, košta po emisiji 5.000 evra. To znači da će Popović samo u ovom mesecu, u kome će se prikazati pet emisija, prihodovati 25.000 evra, što bi u Srbiji poželeo svaki penzioner.

Popović o novom statusu

Kao penzioner živim ko bubreg u loju!

Popović je zvanično otišao u penziju 1. novembra prošle godine, ali je najavio da neće prestati da radi. Da od penzije neće da živi, potvrdio je i sam u izjavi za Kurir, kada je proslavio s kolegama važan dan.

- Kao penzioner živim kao bubreg u loju. Imaću malu penziju, ali ne znam da li može od toga da se živi. Mogao sam od aprila da odem u penziju, tada kada sam napunio 65 godina, ali, eto, još malo sam produžio. Nije važno kolika će da bude penzija, nego dokle ću da je primam - naglasio je tada bivši direktor „Granda“.

Saša se sada vodi kao specijalni savetnik zadužen za „Zvezde Granda“, u čije je snimanje detaljno uključen. On je i dalje maksimalno posvećen osmišljavanju koncepta emisije, kandidatima, organizaciji svega u vezi sa produkcijom, te žiriju, njegovom sastavu i balansiranju među članovima. Ovaj dil na koji je Popović pristao odnosi se zapravo na devet meseci njegovog honorarnog rada u „Zvezdama Granda“, kada se emisija premijerno emituje, dok su jul, avgust i septembar rezervisani za odmor.

(VIDEO) PIČVAJZ U ZVEZDAMA GRANDA! Dara Bubamara oplela po Viki Miljković, a evo kako je ona REAGOVALA

Novac koji Popović zarađuje ne treba da čudi ako se zna da su „Zvezde Granda“ već godinama najgledanija zabavno-muzička emisija i da produkcija i televizija prihoduju znatnu sumu od reklama. Kao generalni direktor „Grand produkcije“ zarađivao je znatno više nego sada, ali rešio je da ipak uspori tempo, pa od početka ove godine više nije na toj funkciji.

Kako bismo čuli utiske čelnika ove muzičke emisije, pozvali smo PR službu „Granda“, koja nije potvrdila, ali ni demantovala našu informaciju.

 - Sve što se tiče poslovnih poduhvata Saše Popovića i „Grand produkcije“ možemo da komentarišemo, ali ne i ono što se tiče njegovih privatnih stvari -  poručili su nam ljubazno iz PR službe.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jul

pre 4 godine

BURŽUAZIJA TEŠKA,A STRUJU NISU PLAĆALI,UŽASNI SU

perica

pre 4 godine

Akademik, čovek. Zato smo do ovde i dogurali

Porez porez

pre 4 godine

Pod hitno ispitati, koliko je do sada zaradio para, sta sve poseduje, od para do sata na ruci, on i njegova porodica i da li je platio porez na sve to. Takodje vazi za Fahretu Jahic, i za jos mnoge druge, do kamenorezaca, prevoznika, teretnih i putnickih, trgovcima nekretninama, turistickim agencijama, menadzerima u sportu, estradi, vlasnicima kladionica do pogrebnika.Vrnda & Co. Ajmo

DR UMAR

pre 3 godine

Želite li prodati svoj bubreg za 400.000 USD? Ti si Tražite priliku da prodate svoj bubreg za novac Zbog financijskog sloma i ne znate što bi Dajte, onda nas kontaktirajte danas i mi ćemo vam ponuditi dobro Iznos novca za vaš bubreg. Moje ime je doktor UMAR Ja sam nefrolog u klinici UMAR. Naša klinika je Specijalizirali smo se za bubrežnu kirurgiju i također liječimo Kupnja i transplantacija bubrega s Odgovarajući donator Nalazimo se u Indiji, Turskoj, Francuskoj, Nigeriji, Sjedinjenim Državama, Maleziji, Dubaiju, Kuvajtu Ako ste zainteresirani za prodaju ili kupnju bubrega, nemojte Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila. E-adresa: doctorumarclinic@gmail.com pažljivo DR UMAR.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija