• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

01.03.2020

08:20

NIJE UMELA SAMA! Ana Bekuta je bila PRIMORANA DA OSTAVI SINA - a ove pevačice su takođe RANO RODILE!

Estrada

NIJE UMELA SAMA! Ana Bekuta je bila PRIMORANA DA OSTAVI SINA - a ove pevačice su takođe RANO RODILE!

Podeli vest

Nije tajna da su mnoge poznate pevačice imale buran život i da su još pre nego što su postale poznate već imale decu

Zoricu Brunclik, Stoju Novaković, Anu Bekutu, Zoricu Marković i Tinu Ivanović, osim toga što se bave pevanjem, povezuje i činjenica da su kao maloletnice postale majke.

UDARILI TAMO GDE JE NAJVIŠE BOLI, A NIJE ŽELJKO! Miljana ŽESTOKO KAŽNJENA nakon fizičkog obračuna sa Đedovićem! (VIDEO)

Nisu krile od javnosti, sve osim Tine, da su pre svoje 18. godine već imale potomke, a kako to obično bude, svaka od tih priča je posebna, jedinstvena i teška. Dok su one radile i putovale po svetu, decu su im čuvali roditelji, bivši partneri, dadilje, prijatelji... Posle mnogo godina, uglavnom je sve došlo na svoje, pa su pevačice danas bliske sa svojim naslednicima, a pojedine su već postale i bake.

Foto: Ljubav i zdravlje/Promo/Ana Bekuta

Ana Bekuta je sina Igora rodila kao tinejdžerka. Zaljubila se u momka s kojim se tada zabavljala, ali nikada nisu živeli zajedno. Posle rođenja deteta neko vreme je sa bebom živela u roditeljskoj kući, ali kako sama nije mogla da odgaja sina, morala je da ga preda u dom za nezbrinutu decu.

KONAČNO SE OGLASILA PORODICA! Mlađin otac OPLEO po Nini Babić - Nesuđena SNAJKA IGRA IGRU?

Foto: printscreen instagram

Tina Ivanović je završila na stubu srama kada je jedan tabloid objavio članak o tome da ona ima sina, kojeg nije videla više od 15 godina jer je pobegla od prvog supruga i nikada mu se nije javila. Bilo je to u jeku njene popularnosti kada je snimila hit „Bunda od nerca“. Tina se porodila u 17. godini, pa je posle nekoliko meseci braka napustila muža i dete, pa pobegla u inostranstvo. Tamo je dugo pevala po kafanama i klubovima, brižljivo čuvajući svoju mračnu tajnu.

''LAŽLJIVA KU*KO'' Bivši zadrugar OPLEO po Miljani - URNISAO JE, pa otkrio da Kulićeva SVE VREME PRIČA NEISTINU! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

Zorica Marković je sina Dejana rodila sa samo 15 godina. Udala se za njegovog oca, harmonikaša iz kraja, ali brak nije dugo potrajao. Posle razvoda, Dejan je pripao ocu, a pevačica je pobegla iz rodnog sela i tek je ponekad viđala sina. U kasnijim izjavama govorila je da joj to prvenac nikada nije oprostio, ali je nedavno rekla da su sada u korektnim odnosima. Zorica iz drugog braka ima sina Iliju, koji je rastao s njom.

Foto: insajder/Žarko Radovančev

Stoja Novaković silno je želela da bude pevačica još od malih nogu, ali se njen otac tome protivio. Škola joj nije išla dobro, pa se zato udala i sa svega 17 godina rodila sina Milana. Ali posle samo tri godine braka, muž joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći i ostala je sama sa sinom.

GLEDAOCI IZABRALI NAJPOKVARENIJU OSOBU U ZADRUZI 3: Sva tri mesta ZAUZELE ŽENE - A glavnu ONA! SLEDI HAOS!

Foto: printscreen

Goca Božinovska bila je srednjoškolka kada je zatrudnela s kompozitorom Radetom Vučkovićem, koji se i njenom ocu kleo da je ludo zaljubljen u nju iako je oženjen. Pre nego što je shvatila šta ju je snašlo, Goca je rodila ćerkicu Jelenu, ali ljubav Božinovske i Radeta nije potrajala. Sama, bez posla, bez para i slomljenog srca, Jelenu je odnela kod svojih roditelja, pa je njena ćerka rasla uz baku, dok je mama jurila karijeru i pevala po kafanama. Nekoliko godina kasnije rodila je još dvoje dece u vezi sa Zoranom Šijanom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija