• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

02.03.2020

22:34

DRAGANA MITAR PROGANJALA MIMU KARADŽIĆA? Mrtva pijana htela da ga ZASKOČI I SILUJE!

Estrada

DRAGANA MITAR PROGANJALA MIMU KARADŽIĆA? Mrtva pijana htela da ga ZASKOČI I SILUJE!

Podeli vest

Dragana Mitar, učesnica rijaliti programa "Zadruga" navodno je proganjala glumca Mimu Karadžića, u vreme kada je on držao vinariju u Crnoj Gori

Dragana je poznata kao neko ko voli da se kreće u krugu poznatih muškaraca i neko ko voli starije i moćne muškarce. Za nju su poznati imali to nešto, ali nisu imali novca, pa je navodno sa njima bila samo radi s*ksa. Mima je navodno u njoj probudio strasti, kakve niko do tada nije uspeo:

JEDNA REČENICA IH ODALA! Dragana i Edo ĆASKALI o vezi - ubrzo je USLEDIO KOBAN TRENUTAK - Ovo im je taktika!

 

STIGLA ZILHA U BEOGRAD! Svi BRUJE o razlogu DOLASKA - Oglasila se FOTKOM! Nalazi se OVDE! (FOTO)

- Dragana je mogla da ima koga hoće u to vreme. Bila je baš dobra mačka, nije kao do sada, sada se fucnula, od kako se razvlači u rijalitima sa oženjenima, ne trenira i ne hrani se pravilno. Opustila se i misli da je sa Edom priča večna. Pre pet, šest godina bila je bomba. Boravila je u Crnoj Gori po tri meseca i ceo grad je zevao u nju. - priča sagovornik iz Crne Gore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mima Karadzic (@karadzicmima) on Dec 14, 2019 at 7:07am PST

- U starom gradu je bila vinarija glumca Mime Karadžića, u koju je Dragana svraćala sa svojim menadžerom. Jednom prilikom, on ju je upoznao sa Mimom i ona je odmah odlepila za njim, govoreći da je osetila neverovatnu strast u dodiru: "Ovaj čovek je čudo. Bože, ja ne znam kako ga ranije nisam videla. Kad mi je dao ruku, osetila sam lavinu u stomaku. Želela sam odmah da ga zaskočim i silujem", rekla mi je Dragana tada. Ona je od tog dana počela da proganja Mimu - priča izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar) on Nov 20, 2019 at 9:31am PST

- Mislim da mu se sviđala, ali da nije hteo ništa. Onda je jedne večeri Dragana napravila skandal. Videla je da Mima sedi sa ženskom osobom, pričali su. Poludela je: "Ko je ona k*rava sa njim? Ima da joj napravim kašu od glave, vidi kako je jeftina. Izgleda kao tr*ndža", ponavljala je ona točeći vino u svoju čašu. Kada je bila pijana, teturajući se je došla do Miminog stola. Počela je da galami i da se unosi u facu devojci. Devojka je bila uplašena, a Mima ju je držao da se ne polomi. Psovala ju je i krenula da je počupa. Tada ju je Mima izveo napolje a meni rekao da zovem taksi - završava izvor i dodaje da se Dragana polse ovog haosa više nije pojavljivala kod Mime, jer ju je bila sramota.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija