• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

11.03.2020

13:20

ĐANI ŠOKIRAO: Daću bubreg Darku Laziću, on mi je kao SIN! A evo šta je rekao o KORONAVIRUSU

Estrada

ĐANI ŠOKIRAO: Daću bubreg Darku Laziću, on mi je kao SIN! A evo šta je rekao o KORONAVIRUSU

Podeli vest

Darko Lazić će od kolege Radiše Trajkovića Đanija dobiti bubreg! Folkeru je u stravičnoj saobraćajki, koju je doživeo pre godinu i po, oštećen levi bubreg i potrebna mu je transplantacija. Čim je to saznao Đani, ponudio se da bude donor!

- Nedavno smo putovali avionom zajedno. Videlo se da su mu saobraćajka, ali i kilaža uništili i bubrege i kukove - prepričava Đani susret sa omiljenim kolegom i dodaje:

NAŠ POZNATI PEVAČ HTEO DA SKOČI SA KROVA KUĆE! Šok PRIZNANJE u emisiji, a evo šta je RAZLOG

(VIDEO) ĐANI OTKRIO KOJA KOLEGINICA SA ESTRADE MU JE NAJPRIVLAČNIJA! A evo i zbog ČEGA!

- Mnogo volim Dareta, on mi je kao sin! Kada je doživeo nesreću, cela moja porodica se potresla. Retko ko bi preživeo, ali on je uspeo! Dečko se toliko namučio da bih sve uradio samo da mu bude dobro. Eto, hoću da mu dam bubreg! Veliki sam emotivac, sve bih mu dao!

Nasmejao ga

Folker kaže da je uradio analize, koje su pokazale da su mu bubrezi potpuno zdravi.

- Kad me neko pita da snimimo duet, ja odmah pristanem, a kamoli da odbijem da pomognem nekome da živi. Bubrezi su mi zdravi, tako da mogu odmah da mu dam jedan - priča Đani i dodaje:

Đani: Rakijom se borim protiv korone

Iako često putuje na nastupe, Đani se ne plaši koronavirusa.

- Ne verujem da ću da se razbolim jer svakog dana pijem rakiju! Dovoljna je jedna čaša šljivovice dnevno da ubije koronu. Svima toplo preporučujem. Dobra rakija provereno jača imunitet. Ja se sjajno osećam! - kaže folker.

- U šali sam mu rekao da imam dobre bubrege jer pijem pivo, pa često mokrim, ali krv ne smem da mu dam da se ne otruje. Nasmejao se! Mnogo sam srećan kad vidim da se smeje.

Foto: Informer DN

Alkohol leči sve

Đani je ponosan što se Lazić posvetio zdravom načinu života i za mesec dana izgubio čak 25 kilograma.

- Drago mi je što je smršao, prvenstveno zbog zdravlja. Stvarno je izgledao loše, ali dokazao je da je jak i psihički i fizički. Čim se dovede u red i završi sa svim operacijama, vodim ja njega na pivce! Alkohol, bato, leči sve. Što kaže naš narod, Bog čuva lude i pijane! - s osmehom zaključuje Đani.

Pokušali smo da kontaktiramo i sa Darkom, ali pevač juče nije odgovarao na naše pozive.

Kad se skroz oporavi, Darko pravi svadbu!

Darko Lazić se nada da će se potpuno oporaviti do kraja leta, jer tada planira da se oženi Marinom Gagić, s kojom ima sina Alekseja.

- Na svadbu planiram da pozovem 800 zvanica! Želimo da poštujemo sve naše običaje. Pucaću u jabuku kako dolikuje! Na svadbi će kolege da pevaju za mene, ja neću da pipnem mikrofon! - rekao je nedavno pevač.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija