• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.03.2020

11:37 >> 12:45

(FOTO/VIDEO) CECA KUPILA SEBI ZVER OD AUTOMOBILA! U Srbiji ih ima SAMO TRI - koštao je 140.000 EVRA, a evo kako IZGLEDA!

Estrada

(FOTO/VIDEO) CECA KUPILA SEBI ZVER OD AUTOMOBILA! U Srbiji ih ima SAMO TRI - koštao je 140.000 EVRA, a evo kako IZGLEDA!

Podeli vest

Folk zvezda Ceca Ražnatović nedavno se počastila novim automobilom (BMW X7), a sada je prvi put snimljena kako se vozi istim

Ceca, naime, u svom voznom parku sada poseduje i najnoviji model BMW X7, čija je cena oko 140.000 evra.

Automobil marke "BMW X7" predstavljen je prvi put na konferenciji za štampu u Los Anđelesu 2018.godine.

Foto: Paparazzo lov/Youtube/screenshot

Foto: Paparazzo lov/Youtube/screenshot

KARLEUŠA I CECA SE KONAČNO SRELE! Stigle na SUĐENJE - evo šta je rekla o Ražnatovićki! Dobacivala ispred sudnice, VREĐALA NOVINARE (VIDEO)

TA OSOBA NE MOŽE BITI NORMALNA! Ceca o Karleuši i detaljima iz sudnice, čvrsto iznela - To je moj stav i neću ga promeniti ni zbog čega! (VIDEO)

Ono što je zanimljivo jeste da u Srbiji za sada ima samo tri ovakva automobila, a jedan od njih je Cecin.

Pevačica je odabrala model u beloj boji, a ekipa emisije "Paparaco lov" snimila ju je kada se vozila novim "ljubimcem".

NAPUSTIĆE CECU I VILU KADA SE DOGODI OVO, A NIJE ROĐENJE SINA! Veljko ZABRINUT za svoju majku, a evo kako će proslaviti DOLAZAK NASLEDNIKA!

OVAKO IZGLEDA MAJKA CECINE SNAJKE! Folk diva POZIRALA sa PRIJOM- kao da se znaju ceo život!

Ceca je bila u društvu svog frizera, u opuštenom izdanju, obučena u belu odevnu kombinaciju.

Nakon što su posetili jedan frizerski salon, folk zvezda vratila se u svoj dom na Dedinju.

Podsetimo, poznato je da je folk diva ljubitelj automobila, jer je pre dve godine na Sajmu automobila sebi kupila novi model "rejndž rovera" od 140. 000 evra. Isto model kupio je i Aco Pejović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lok

pre 4 godine

posteno zaradjeno sta ste ljubomorni stoko sitnog zuba????

Penzioner

pre 4 godine

Da je od mojih para zavisila, ni za žvake ne bi imala! Dok ima ovaca biće i šišanja!!!

Nesa

pre 4 godine

Etom sto je zivot nepravedan! Mnogi se rasipaju s novcem ,dok drugi umiru od gladi (: Sportistima koji su milioneri da bi igrali za svoje nacionalne timove i za svaku medalju daju novac pa cak i penzije od 40 godine koje su 1500eura! Takodje i Novak Djokovic i mnogi drugi se rasipaju sa novcem i drze nam predavanja!

Ziko pop

pre 4 godine

Ostao koji milion maraka-evra jos od trasfera fudbaleda Obilica hocu reci od neplacenog poreza drzavi.Malo ih je iz Zitoradje ali su lepo rasporedjeni.

Max

pre 4 godine

I ja bih vozio takvu masinu da sam ukrao 20 miliona a vratio milion, ovako sam isao na faks, radim,placam porez i racune i vozio opel korsu, e ko mi je kriv sto sam nesposoban iliti posten. Ajd sad ziveli.

srb

pre 4 godine

Super cestitam na kupovini i nek je sa srecom! Ipak kad neko kesira iste pare red je i da pokaze da su legalne iz zarade koja je prijavljena, ili....

Srbija medj šljivama

pre 4 godine

Ima se moze se...kad se nema tu je nanogica

Jovica

pre 4 godine

Ima kod nas u Valjevu, Mica zidar jedan isti takav

RINGISPIL

pre 4 godine

Sta ces moj narode, veliki patriotizam ima i VELIKU CENU ali i POTREBE.

25 GODINA OD VENČANJA CECE I ARKANA! Otišli su među prvima sa svoje SVADBE, a ONA im je otpevala PRVU PESMU! O ovome još svi PRIČAJU
Estrada

25 GODINA OD VENČANJA CECE I ARKANA! Otišli su među prvima sa svoje SVADBE, a ONA im je otpevala PRVU PESMU! O ovome još svi PRIČAJU

Tog 19. februara.1995. godine mediji na Balkanu, ali i medijske kuće u Velikoj Britaniji i Americi - BBC i CNN izveštavali su o venčanju Svetlane Cece Ražnatović, tada Veličković, i Željka Ražnatovića Arkana. Navršilo se 25. godina od “svadbe decenije”, kako su je mnogi nazivali, a javnost ne prestaju da interesuju brojni detalji sa ovog slavlja

22.02.2020

14:39

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija