• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2020

13:45

DEA, LAVICE! U doba korone, ona VREDNO RADI - pokazala kako se sprema i ko joj pomaže! Sa MASKOM (FOTO)

Estrada

DEA, LAVICE! U doba korone, ona VREDNO RADI - pokazala kako se sprema i ko joj pomaže! Sa MASKOM (FOTO)

Podeli vest

Lepa voditeljka je opet u punoj snazi

Dea Đurđević otkako se oporavila od velike nesreće koju je doživela, kada je autobus naleteo na nju, vratila se na male ekrane i ponovo vodi jutarnji program.

NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA, BRAVO DEA! Voditeljka je posle duge borbe uspela ovo da uradi s rukom! (VIDEO)

Lepa Dea podelila je slike kako se svako jutro sprema za emisiju, a koliko vidimo, ona vredno radi i u doba karantina, kako bi gledaocima u Novom jutru prenosila sve nove informacije.

Foto: instagram/deadjurdjevic_official

- Ovako izgleda kad dodješ u 06:20h i moja fenomenalna frizerka i šminkerka me spreme za 06:45h i početak Novog jutra. Kao da je sređivanje trajalo dva sata, a ne 25 minuta ukupno. Devojke, razvalile ste danas! P.S. Plus smo se sve vreme smejale i šalile - napisala je Dea, a slike pogledajte ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
prcko

pre 4 godine

i kosu vam peru u 6 ujutro na radnom mestu? boze sacuvaj, da li sam ja lud ili ne vidim dobro.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija