• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2020

19:30

DUŠKO SE VRATIO KUĆI! Karleuša objavila sliku sa njim - porodica na okupu, kao NEKADA! Jedna stvar ipak je ČUDNA (FOTO)

Estrada

DUŠKO SE VRATIO KUĆI! Karleuša objavila sliku sa njim - porodica na okupu, kao NEKADA! Jedna stvar ipak je ČUDNA (FOTO)

Podeli vest

Ovo smo dugo čekali da vidimo!

Dugo se spekuliše da su Jelena Karleuša i Duško Tošić pred razvodom.

KARLEUŠA NAPUŠTA SRBIJU! Usred vanrednog stanja, saopštila... Evo gde ide! Objavila FOTKU, bez DUŠKA!

Fudbaler je odavno otpratio svoju suprugu sa društvenih mreža, a ni na čijem Instagramu u skorije vreme nismo videli zajedničku sliku.

Foto: Instagram/karleusastar

Ipak, kako je vanredno stanje, Duško Tošić se vratio u Beograd i to u porodičnu vilu na Dedinju, a Jelena je brže bolje uslikala svog dragog.

IZAŠLA NAPOLJE U DONJEM VEŠU! Karleuša je nedavno obukla TANGE PREKO FARMERKI, a vidite šta je još uradila - OSLADILO JOJ SE! (FOTO)

Dok je fotografisala crtež svoje ćerke Nike, u pozadini možemo videti Duška, koji izgleda zamišljeno i pomalo ljuto, kao da nije želeo da se slika u tom trenutku.

Foto: Instagram/karleusastar

A možda samo nije ni video da ga Jelena fotografiše. Bilo kako bilo, porodicu Tošić dugo nismo videli na okupu, pa, bilo je i vreme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 4 godine

Juče rekoste,,,,,,, KARLEUŠA NAPUŠTA SRBIJU! Usred vanrednog stanja, saopštila... Evo gde ide! Objavila FOTKU, bez DUŠKA! A danas slika svi zajedno tu,,,,,,,,,,,,,,, šta je tačno, znate li ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Kiki

pre 4 godine

Samo Corona je mogla da satera Duška pod krov sa Karleušom. Koliko god da je on varao nije se brukao kao ova što zarađuje van Bgd-a! Jadna deca! A ovaj mučenik je došao zbog dece i situacije. Zabole ga za nju!

Kija

pre 4 godine

Ja tu samo vidim njega. Ako je on sam, na okupu onda ok..

Saradžogla

pre 4 godine

Вучићевићу, о Карлеуши 108 коментара а твоја колумна само 1 коментар! Толико,не бих те више зекио!

MladenBg

pre 4 godine

Slika "srecne porodice", nedostaju jos samo mamini svaleri i tatine ljubavnice!!!! Foliranti za medalju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija