• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.03.2020

12:49

ĐANI VARA ŽENU! Poznati folker ŠOKIRAO suprugu - pozvao je i rekao joj DA IMA LJUBAVNICU! (FOTO)

Estrada

ĐANI VARA ŽENU! Poznati folker ŠOKIRAO suprugu - pozvao je i rekao joj DA IMA LJUBAVNICU! (FOTO)

Podeli vest

Šok!

Pevač Radiša Trajković Đani ispričao je anegdotu koja mu se dogodila sa suprugom. On je želeo sa njom da se našali za 1. april, ali je po svemu sudeći šala pošla ka zlu.

ĐANI ŠOKIRAO: Daću bubreg Darku Laziću, on mi je kao SIN! A evo šta je rekao o KORONAVIRUSU

Foto: Printscreen You Tube

Naime, Đani je iskoristio priliku pre jednog putovanja i pozvao ženu koja je ostala u šoku kad je čula šta joj priča.

NAŠ POZNATI PEVAČ HTEO DA SKOČI SA KROVA KUĆE! Šok PRIZNANJE u emisiji, a evo šta je RAZLOG

- Trebalo je da putujem za Ameriku i zovem Slađu jer se ni sa kim nisam našalio za 1. april. Pitala me što sam zvaničan, a ja joj kažem da imam devojku u Frankfurtu i da se selim sa njom za Ameriku - pričao je Đani u emisiji "Magazin IN", pa dodao:

Foto: printscreen RTV Pink

- Ja spuštam slušalicu, pola sata nisam mogao da je dobijem. Posle sam rekao: "Ljubavi, aprilili", a ona se naljutila. Posle sam joj rekao da ima 5.000 da uzme i kupi sebi šta hoće. Kad je rekla da mi je to dobra ideja, ja sam je zvao i rekao: "Za onih 5.000 i to je bilo aprilili" - rekao je Đani.

DANAS SU SVI KLONIRANI NA ESTRADI, A RANIJE SE ZNALO KO JE KOJA KLASA! Naša popularna pevačica OPLELA po novopečenim kolegama!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija