• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2020

20:20

SNIMAK IZ BOLNICE! Đorđe David zaražen KORONAVIRUSOM - otkriva simptome! Zakašljao se, JEDVA DIŠE (VIDEO)

Estrada

SNIMAK IZ BOLNICE! Đorđe David zaražen KORONAVIRUSOM - otkriva simptome! Zakašljao se, JEDVA DIŠE (VIDEO)

Podeli vest

"Ovo je dokaz da virus može baš svakoga da zahvati!"

Poznati roker Đorđe David se nalazi u Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije, gde je hospitalizovan zbog upale pluća, ali i povišene temperature.

(FOTO) NE KAPIRAM, OČAJAN SAM! Đorđe David je potvrdio da je pozitivan na koronavirus, a njegova poruka će vas UZDRMATI DO SRŽI!

Foto: tv prva printscreen

On se oglasio na Tv Prva iz bolnice i otkrio kakvo je stanje:

STRAŠNO! ĐORĐE DAVID SE OGLASIO IZ BOLNICE: Oboleo sam od KORONAVIRUSA!

- Imam upalu pluća, stravično kašljem, temperatura tu i tamo. Vrtim film u glavi kako se sve desilo... Ovo mi je prvi put u životu da sam u bolnici, nikada nisam imao neku veću bolest. Kad nekog ko je jake konstitucije i zdravlja zakači ovakva stvar, onda mislim da bi svi trebalo da budu svesni da to može da se desi baš svakome. Šta da kažem, preživeću i ovo, mada mi stvarno nije trebalo. Čuvajte se ljudi, ostanite kod kuće, za vaše dobro - rekao je roker, a sve pogledajte u snimku ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boban

pre 4 godine

Djordje kao prvo ti si star covek i nisi vise jak, zelim ti svu srecu i da ozdravis a posle zivi u skladu sa svojim godinama a ne kao momak od 25 god. Ziv bio deda.

dragan

pre 4 godine

Nebi ti mogo da mrdnes da si ozbiljno bolestan a kamoli da dajes intervju od gripa se lezi i miruje u krevetu i ne jede ti se ni pije a kamoli prica a ovaj ima koronu more maaars

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija