• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

06.04.2020

15:37

DARKO LAZIĆ SE PLAŠIO INDINOG SCENARIJA! Pevač otkrio KAKO je tekao OPORAVAK OD SMANJENA ŽELUCA!

Estrada

DARKO LAZIĆ SE PLAŠIO INDINOG SCENARIJA! Pevač otkrio KAKO je tekao OPORAVAK OD SMANJENA ŽELUCA!

Podeli vest

Svoje iskustvo je takođe ispričao i Dejan Milićević

Darko Lazić i Dejan Milićević nalaze se na listi poznatih koji su otišli pod nož te obavili operaciju smanjenja želuca, kako iz zdravstvenih, pa tako i iz estetskih razloga. Potreseni iskustvom koje je imala njihova koleginica, pevačica Indi Aradinović, otkrili su detaljno šta se njima sve dogodilo, te joj poželeli brz oporavak. 

DARKA LAZIĆA UHVATILA POLICIJA ZA VREME POLICIJSKOG ČASA?! Vozio se po gradu, pa policiju zamolio JEDNO?!

Foto: Printscreen You Tube

"Dugo sam razmišljao o operaciji, baš zato što postoji rizik od komplikacija. Ispostavilo se da je to jedino rešenje, budući da sam se zbog bolova veoma teško kretao i da mi je fizikalna terapija sve teže išla", ispričao je Lazić, koji se brzo nakon operacije i oporavio. 

DARKA LAZIĆA UHVATILA POLICIJA ZA VREME POLICIJSKOG ČASA?! Vozio se po gradu, pa policiju zamolio JEDNO?!

"Žao mi je što Indi prolazi kroz tešku situaciju, to mi je baš strašno i želim joj da se brzo oporavi. Zahvalan sam Bogu na tome što nisam imao takvo iskustvo. Posle nekoliko dana sam se oporavio i pušten sam kući. Za sada je sve kako treba, manje jedem i nisam imao loše posledice. Imam dva-tri jedva vidljiva reza i to je sve", zaključio je on. 

Foto: Instagram/Dejan Milićević

Milićeviću je takođe bilo potrebno samo nekoliko dana da se potpuno oporavi.

"Dva dana posle operacije pušten sam kući, a već petog dana sam uveliko fotografisao i radio kao da nisam imao nikakvu operaciju. Nisam imao loša iskustva i prezadovoljan sam kako rezultatima, tako i procedurom i doktorom. Strašno mi je žao što Indira prolazi kroz toliko loše iskustvo i nadam se da će se sve brzo završiti. Želim joj brz oporavak", izjavio je Dejan.

DARKO LAZIĆ OTKAZAO SVADBU SA MARINOM! Pevač otkrio PRAVI RAZLOG, pa poručio: Svet je stao... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija