• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: expresstabloid.ba, Informer.rs

12.04.2020

15:35

UŽIVA SAMA U BEOGRADU NA VODI! Neda Ukraden pokazala STAN - da vidite šta sve ima! Svako bi voleo OVAKAV KARANTIN (FOTO)

Estrada

UŽIVA SAMA U BEOGRADU NA VODI! Neda Ukraden pokazala STAN - da vidite šta sve ima! Svako bi voleo OVAKAV KARANTIN (FOTO)

Podeli vest

Već mesec dana je u izolaciji.

Pevačica Neda Ukraden ne napušta svoj stan u Beogradu na vodi dok traje epidemija koronavirusa. Naime, Neda je u izolaciji već mesec dana sama, dok je su njena ćerka Jelena, zet i unučad na Banovom brdu. 

NIJE BITNO ŠTA, NEGO KO KAŽE! Đole zapušio usta Anabeli i Luni - IMAM PREDIVNU ŽENU! Evo kako gleda na celu SITUACIJU!

Iako mnogi tuguju što nemaju kraj sebe jaču polovinu dok je period izolacije, Neda ne misli tako i našalila se na svoj račun. 

Foto: TV Pink printscreen

-Ha, ha, ha… Ima i duhovitija verzija, dragom Bogu hvala da nemam nikog pored sebe da me davi, ne opterećuje glupostima, da mi kljuca po glavi. Mislim da će se nakon smirenja ove situacije 60 posto brakova raspasti. Mnogi će poludeti u čangrizanju, u zatvorenom prostoru, jer su upućeni jedni na druge, a nemaju dobru međusobnu komunikaciju. Njima je to gore od korona virusa. Svakom je potrebna podrška, nega, ljubav, ali takvih je jako, jako malo. Mnogi od njih imaju neke paralelne živote, ljubavnike, ljubavnice. E, njima je sada najteže. Meni je bolje ovako samoj, već da me neko davi, a ko nije vredan moje ljubavi - kaže Neda.

IMAM SAMO JEDNU ŽELJU! Mučno ležanje u TRI BOLNICE - Indi otkriva kako je sve teklo! Potresna poruka za SVE (FOTO)

Pevačica priznaje da ju je ova situacija sa korona virusom finansijski ugrozila, kao i sve njene kolege koji su morali da otkažu koncerte.

-Pa, koga neće? Meni je do sada već otkazano deset koncerata, zatvorili smo dečju igraonicu u Beogradu, imali smo desetak zaposlenih ljudi. Uvek su pevači bili slobodni strelci, ali svi mi imamo neke obaveze. Ja sam uvek u nekim kupovanjima, investicijama, ne držim pare u slamarici - kaže Ukradenova i dodala da želi da obezbedi lagodan život svojim potomcima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuvajmo jedni druge.?❤ Ostanimo kod kuce?? #nedaukraden #stayathome #behuman #helthcare #covid_19

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 16. Мар 2020. у 11:33 PDT

 

- Želim da svojoj ćerki, zetu, unucima ostavim nešto. Da ne bude samo, "bila jednom jedna Neda koja je samo pevala, otišla je, a ništa nije ostavila". Neka me moja deca pamte ne samo po pesmi, već i po onome što sam im ostavila. Ja sam neko ko se jako ponosi svojom porodicom. Oni su mi i lek, terapija, podižu mi moral - zaključuje Neda.

U nastavku možete pogledati kako izgleda Nedin stan u Beogradu na vodi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NN

pre 4 godine

Pogledajte, raja, stan na vodi u kojem zivi Neda Ukraden, a koji je kupila od "vasih" para... Hahahaaa... Gledajte sad slike i uzivajte... Hahahaaa

Dao Bog da pravis selfi sa Ned

pre 4 godine

Sto starija sve gora.

SSS

pre 4 godine

Raduj se narode......to vam dodje kao sarena laza.....raduj te se.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija