• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

16.04.2020

14:11

ŠIJAN OSTAVIO VERENICU ZBOG VELJKOVE SVASTIKE?! Pukla tikva - Mirko provodi vreme sa Bojanom za vreme policijskog časa

Estrada

ŠIJAN OSTAVIO VERENICU ZBOG VELJKOVE SVASTIKE?! Pukla tikva - Mirko provodi vreme sa Bojanom za vreme policijskog časa

Podeli vest

Surčinac Mirko Šijan, sin Goce Božinovske, navodno je ostavio verenicu Olju Radoičić posle skoro tri godine veze zbog Bojane Rodić, starije sestre Bogdane Ražnatović, s kojom se provodio usred policijskog časa u Srbiji sa još desetak prijatelja u jednoj vikendici nadomak Beograda

Veselo društvo se opijalo u dvorištu, gde je treštala muzika tokom dana i do duboko u noć, a zaljubljeni par se snimao kamerom u zanosu dok su prštali poljupci na sve strane.

(FOTO) VRELA POZA! Zorannah se slikala u TANGAMA - ne znaš iz kog ugla PRE DA GLEDAŠ!

ŠOK! OVO JE PRAVO IME I PREZIME ĐORĐA DAVIDA! A muzičar potiče iz porodice BANKARA I PRAVNIKA

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirko Šijan (@miresijan) on Nov 24, 2019 at 2:46pm PST

 

- Tri dana smo u vezi, je l' tako Bojana - odgovorio je Mirko posle dobijenih pitanja u lajvu, koji je pokrenuo na Bojaninom Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️

A post shared by Bojana Rodic (@bojana__rodic) on Feb 23, 2020 at 2:14am PST

 

Mirka su neprestano pitali za raskid sa Oljom, a više njih je zanimalo da li je to s Bojanom samo avantura i da li je s njom zato što je bogata, budući da su njeni roditelji već decenijama uspešni privatnici. Šijan se smejao na provokacije, a u jednom momentu je ironično odgovorio: "Vi ne znate koliko sam ja bogat, ja sam multimilioner i najbogatiji čovek na svetu!"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija