• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2020

15:04

KOJE ŽENE RAĐAJU DETE DA BI SE FINANSIJSKI OBEZBEDILE? Sofija Milošević DOBIJA UZNEMIRUJUĆE PORUKE, zbog ovoga se ZGROZILA! (FOTO)

Estrada

KOJE ŽENE RAĐAJU DETE DA BI SE FINANSIJSKI OBEZBEDILE? Sofija Milošević DOBIJA UZNEMIRUJUĆE PORUKE, zbog ovoga se ZGROZILA! (FOTO)

Podeli vest

Smatra da joj neko ne želi dobro.

Manekenka Sofija Milošević je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kakvu neprijatnost je doživela.

ŠIJAN OSAVIO VERENICU ZBOG VELJKOVE SVASTIKE?! Pukla tikva - Mirko provodi vreme sa Bojanom za vreme policijskog časa

Naime, Sofija je objavila fotografiju kojom je pokazala kako se hrani u trudnoći, a onda je usledila poruka koja ju je uzrujala.

Foto: printscreen instagram

- Krastavci aludirajući na trudnoću? Malo sam zla po prirodi, pa rekoh, šta ako dođe do pobačaja? Ružno pače je vest plasiralo baš u pravom trenutku, ali trenutno svakako izgleda kao da si se baš, ali baš onako solidno, pristojno finansijski obezbedila, ali kao što rekoh, nikad se ne zna - napisao je neko Sofiiji.

ŠOK! OVO JE PRAVO IME I PREZIME ĐORĐA DAVIDA! A muzičar potiče iz porodice BANKARA I PRAVNIKA

- Ne znam koji profil žena može ovako nešto da napiše, niti koje žene rađaju dete da bi se finansijski obezbedile. Jadare - napisala je manekenka kao komentar na ovu poruku. 

Foto: printscreen instagram/sofijamilo

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lokman

pre 4 godine

to je ljubav bednici trosoban stan poseduje plus zlato i svila kadifa poklon sandzaklije ljajica

SAŠA MATIĆ UŽIVO ZA KOMŠIJE I CEO SVET ZA VASKRS! Još jedan spektakl ekskluzivno na Toxic TV!
Estrada

SAŠA MATIĆ UŽIVO ZA KOMŠIJE I CEO SVET ZA VASKRS! Još jedan spektakl ekskluzivno na Toxic TV!

U dvočasovnom spektakularnom nastupu Ace Lukasa mogla je da uživa cela planeta posredstvom Telekom Srbija, Supernova i Go4you platforme. Sa terase popularnog folkera na Voždovcu širile su se pozitivne vibracije i energija u talasima, ređali su se hitovi, a u svemu tome mogli su da uživaju gledaoci Toxic TV-a, novog muzičkog kanala koji pripada najvećoj medijskoj kući na ovim prostorima, Arena Channels Group

16.04.2020

14:49

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija