• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ALO

19.04.2020

09:10

GOCA OVE GODINE NIJE FARBALA JAJA! Pevačica ima POSEBAN RAZLOG: ''Stvar je principa''!

Estrada

GOCA OVE GODINE NIJE FARBALA JAJA! Pevačica ima POSEBAN RAZLOG: ''Stvar je principa''!

Podeli vest

Sve je iznenadila odlukom!

Goca Tržan je otkrila kako će provesti današnji veliki hrišćanski praznik. Pevačica je na samom početku otkrila da ove godine slave u nešto izmenjenom sastavu.

ZVANIČNO! Ivana OSTAVILA Baneta: ''Bila sam dobar materijal za MANIPULACIJU'' - Traži da mu PRODUKCIJE TO SAOPŠTI!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Apr 10, 2020 at 12:44pm PDT

 

- Ove godine odlučili smo da ne farbamo jaja, jer Lenina baka je ta sa kojom ona to najviše voli da radi, tako da ćemo ove godine to da preskočimo, da bi sledeće godine sa bakom farbala jaja. Jednostavno, stvar je principa - izjavila je ona.

''HOĆE JAKO DA TE ZAGRLI...'' Edisu se JAVILA ONA! Fetić je STREPEO, a kad je spomenuo ZILHU - ŠOK! (VIDEO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Apr 15, 2020 at 7:17am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stanko

pre 3 godine

I vi svašta pišete. Koga briga za njene principe i kome i kada ona farba jaja.

Ja

pre 3 godine

E svasta. Boze koja glupost. Ne znam dal je veca glupost to sto je smislila ili to sto je to javno podelila. Lena voli to sa bakom da radi. Kakve to veze ima? Lena onda nek ne farba a Goca je ta koja se hvali da je domacica pa bi ona svakako i trebala da farba jaja kao i svaka zena u svojoj kuci i porodici a deca se pridruze ili u njenom slucaju ne mora da se dete njoj pridruzi. Sve vise preteruje sa njenim izjavama i glupostima. Pa zar joj toliko fali paznja?

tom

pre 3 godine

Pevačica GOCA, Lazarević, Božinovska, Stojićević, Tržan a možda bi se našla i još koja, text nisam čitao.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija