• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

22.04.2020

22:31

TUGA! POPULARNA GLUMICA PRONAĐENA MRTVA U DOMU SVOJE ĆERKE!

Estrada

TUGA! POPULARNA GLUMICA PRONAĐENA MRTVA U DOMU SVOJE ĆERKE!

Podeli vest

Veliki gubitak!

Slavna glumica Širli Knajt, poznata po svojim filmovima "The Dark at the Top of the Stairs" i "Sweet Bird of Youth" za koje je osvojila prestižnu nagradu, preminula je u sredu u 83. godini.

Knajtova je preminula prirodnom smrću u porodičnom domu svoje ćerke Kejtlin Hopkins, u San Markosu u Teksasu gde je i pronađeno njeno telo, prenosi "The Hollywood Reporter".

SLIKON JOJ SPASIO ŽIVOT! Žena tokom šetnje osetila bol u grudima, otišla kod lekara, a snimak je pokazao NEVEROVATNU SLIKU

 

Širli je nominovana za dve sporedne uloge na "Academy Awards"-u i to za "The Dark at the Top of the Stairs" iz 1960. i za ""Sweet Bird of Youth" iz 1962. godine.

 

 

Knajtova je nominovana i za najbolju sporednu žensku ulogu i na ceremoniji "Zlatni Globus", takođe za ova dva filma.

Pored mnoštva filmskih uloga, pokojna glumica je bila zvezda "Tony Award-winning" na Brodveju.

Prestižnu čast osvojila je 1976. godine u ulozi Karle u filmu "Kennedy's Children", Roberta Patrika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija