• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

26.04.2020

23:43

SUDBINA SE SA NJIMA POIGRALA! Saša i Dejan su bili potpuno ZDRAVI, a zatim OSLEPELI! Za pevače je današnji DAN VAŽAN, evo zašto!

Estrada

SUDBINA SE SA NJIMA POIGRALA! Saša i Dejan su bili potpuno ZDRAVI, a zatim OSLEPELI! Za pevače je današnji DAN VAŽAN, evo zašto!

Podeli vest

Svaki dan slave kao rođendan.

Braća Saša i Dejan Matić rođeni su na današnji dan 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dečaci koji su završili u inkubatoru.

Saša i Dejan su iz neutvrđenih razloga, mada se sumnja na grešku medicinskih sestara, blizanci su u bolnici oslepeli, ali su s godinama naučili da žive u potpunom mraku.

Foto: Privatna arhiva

OTAC ME SE ODREKAO! Nakon što je SAHRANILA MAJKU, poznata VODITELJKA doživela PAKAO - evo kakva sudbina ju je zadesila!

Upravo taj nedostatak sudbina im je nadoknadila neverovatnim muzičkim talentom zahvaljujući kom su se izdvojili iz mase i postali popularni pevači. Braća Matić se često našale na sopstveni račun govoreći da im nedostatak vida ništa nije oduzeo.

IKONA JEDNE ERE! Preminula zvezda filmova "Gospodar Prstenova"

- Živim normalno i ne bih dao ovaj život ni za šta na svetu - kaže Saša, dok Dejan uvek nađe razlog da slavi život.

Foto: Privatna arhiva

- Svaki dan slavim kao rođendan i mnogi znaju da i druge praznike tako doživljavam... Jednostavno, svaki dan treba da volimo i cenimo.

Foto: Ivan Dobričić

 

Foto:  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija