• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

02.05.2020

14:06

RASPLAKAO SAM SE KAO DETE! Đorđe David priznao sve o EMOTIVNOM SUSRETU sa ćerkom, pa otkrio da je IMAO STRAH DA PUSTI GLAS!

Estrada

RASPLAKAO SAM SE KAO DETE! Đorđe David priznao sve o EMOTIVNOM SUSRETU sa ćerkom, pa otkrio da je IMAO STRAH DA PUSTI GLAS!

Podeli vest

Više od mesec dana nije zapevao.

Roker Đorđe David Nikolić po izlasku iz bolnice zbog koronavirusa nije mogao da vidi svoje bližnje, osuđen je bio na samoizolaciju. Ovo mu je teško palo jer svoju ćerku Stašu nije video više od mesec dana, a trenutak njihovog susreta je bio veoma emotivan. 

Foto: instagram/djordje_david

TUGA! Danas je četiri meseca od SMRTI SLOBINOG OCA, Radanović objavio snimak zbog kog će vam krenuti SUZE! (VIDEO)

 

Đorđe David se pridržavao svih mera koje su mu određene i sada se oseća dobro. Rokeru je tokom boravka u bolnici najviše nedostajala ćerka, a sada govori kako je prošao njihov susret. 

- Rasplakao sam se kao malo dete kada sam je video. Njoj je sve to bilo čudno, drago joj je bilo kada me je videla. Prvi susret je bio takav da smo se bez prestanka grlili sat vremena. Fizički kontakt grljenja nije stao. Shvatio sam koliko se ona za tih mesec i pet dana promenila. Koliko je porasla, kakve su to rečenice koje je počela da slaže, koliko je samo stvari naučla, počela da kapira. Ostavio sam dete kada sam je video poslednji put, a sada je izrasla u ozbiljnog čoveka koji zna šta hoće, a šta neće - emotivno priča Đorđe David.

Foto: instagram/djordje_david

JANJUŠ OTKRIO KOLIKI MU JE HONORAR?! Auuu, koja suma! HILJADE EVRA za samo sedam dana - neralno!

Tokom nedavnog televizijskog gostovanja David je prvi put zapevao uživo posle preleženog visrusa, pa je priznao da je imao tremu. 

- Sve vreme je bio prisutan strah, da li ću to ponovo moći, umeti, pošto sam imao utisak kao da ponovo učim da hodam. Imao sam frku, jer što se toga tiče, bukvalno sam bio umro na jedan vremenski period. Glas nisam pustio od 15. marta. Generalna proba je prošla ne dobro nego fantastično i drago mi je da sam tu priču prevazišao - priča David i otkriva kako se sada oseća:

Foto: Printscreen You Tube/Iz Profila Tv Grand

- Osećam se odlično, jedva čekam da teretane prorade, da bih vratio kondiciju i da bih ušao u arenu u kojoj se najbolje osećam, a to je borba za moje dete, r’n’r, za kadidate u “Zvezdama Granda”, za album... Bogu sam zahvalan, a naročito lekarima koju su me izvukli i vratili u život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija