• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2020

14:22

(VIDEO) JE*EŠ MI SVE, RAZLIKA IZMEĐU MOJE KUĆE I LUDARE...Anastasija Ražnatović SOČNO OPSOVALA! Fanovi ŠOKIRANI, a šta će tek Ceca da kaže?

Estrada

(VIDEO) JE*EŠ MI SVE, RAZLIKA IZMEĐU MOJE KUĆE I LUDARE...Anastasija Ražnatović SOČNO OPSOVALA! Fanovi ŠOKIRANI, a šta će tek Ceca da kaže?

Podeli vest

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, veoma je aktivna na svim društvenim mrežama, a na Tik toku objavila je urnebesni video, koji je mnoge iznenadio jer psuje u njemu

Mladu Ražnatovićevu nikada nismo čuli da se nedolično ponaša, a još i da psuje, međutim sad je objavila video koji je jedna vrsta imitacije.

SPASILA JE ŽIVOT ČOVEKU KOJI JE HTEO DA SE UBIJE SA BRANKOVOG MOSTA! Pokazala je GOLE GRUDI u rijalitiju, a sada uživa OVDE (FOTO)

NAKON OPERACIJE, ŠOK! Indi KAO OD MAJKE ROĐENA - SAMO JASTUK PREKO GRUDI, a dole... JUUU (FOTO)

Naime, cilj je da glavni akter videa, dobro nauči tekst ili repliku iz rijalitija ili nekog poznatog filma, zatim pusti ton i samo otvara usta, tako da izgleda kao da on izgovara te reči.

 - J**eš mi sve, razlika između moje kuće i ludare je jedino broj telefona  -glasila je replika koju je Anastasija vešto sinhronizovala.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ISKRENO: To sam povukla na oca! A nadam se da ću OVO jednog dana SKROZ PRESTATI
Estrada

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ISKRENO: To sam povukla na oca! A nadam se da ću OVO jednog dana SKROZ PRESTATI

Anastasija Ražnatović za vreme pandemije boravi kod dečka u Novom Sadu. Na ovaj korak rešila se kako bi se valjano izolovala od svega i od svih, a sa majkom Cecom je, kažu, u gotovo svakodnevnom kontaktu. Pevačica je i ranije bila na relaciji Beograd - Novi Sad, te joj ova situacija sada zasigurno nije teško pala, a kada je o tome jednom prilikom govorila dotakla se i još mnogo čega - poroka, načina ishrane, posta, ali i toga da se i danas navikava na to što je ljudi prepoznaju na ulici

14.04.2020

14:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija