• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

06.05.2020

15:40

NEMAM PENZIJU I MORAM DA SE BORIM ZA EGZISTENCIJU! Milić Vukašinović iskreno: Eto, nisam UMRO, a nemam ni...

Estrada

NEMAM PENZIJU I MORAM DA SE BORIM ZA EGZISTENCIJU! Milić Vukašinović iskreno: Eto, nisam UMRO, a nemam ni...

Podeli vest

Otvorio dušu!

Rok pevač Milić Vukašinović požalio se kako nema penziju i na rubu je egzistencije, ali i dalje komponuje, piše tekstove.

 

 

Imam 70 godina, ali nisam penzioner, jer nemam penziju i moram da se borim za egzistenciju - kaže Milić Vukašinović i dodaje: 

- Nisam uplaćivao doprinose, a u kafani sam za noć davao toliki bakšiš, vodeći se sloganom - ako ću da živim od penzije, bolje da umrem. I eto, nisam umro, a nemam ni penziju.

SVE JE IZGORELO! Evo kako izgleda PORODIČNA KUĆA Sinana Sakića nakon POŽARA! Prizor tera SUZE NA OČI! (VIDEO)

 

 

Milić nikad nije krio da je živeo rokerskim, poročnim životom i uvek je otvoreno o tome govorio. Ženio se tri puta, ali brak sa sadašnjom suprugom Suzanom i ljubav u kojoj uživaju više od 10 godina, pomogli su mu da se reši poroka koji bi ga, siguran je, do sad sahranili.

- Da se pre 10 godine Suzana nije pojavila u mom životu, sumnjam da bih doživio i slavio jubilarni rođendan, niti bi bilo ovog intervjua. Dok nju nisam sreo, moja mera u piću bila je do kliničke smrti, a naša obostrana ljubav, veća od života, učinila je da se odreknem svih opijata. Već deceniju, ispunjen i zadovoljan, živim tu ljubav sa Suzanom - zakljčio je pevač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 3 godine

Da nećeš možda da tražiš nacionalnu penziju. Dok smo mi radili i plaćali državi doprinose, ti si se kako i sam kažeš zezao i živeo život i uživao. Pa uživaj brate i nadalje, i nemoj da kukaš kako nemaš penziju, jer i sam znaš, penzija ne pada sa neba, ona se zarađuje radom od najmanje 40 godina. To znači da si se ti zezao i uživao 40 godina ! ! ! !

Skeptik

pre 3 godine

@Rade A u kom delu tekst asi ti procitao da ce traziti nacionalnu penziju? To ce traziti ove folk "dive"...

Marcco

pre 3 godine

Koliko si popio i u vene ubrizgao, čudi me da imaš jetru i bubrege... a za penziju je jasno zašto je nemaš. Nemaš dan radnog staža niti si lično uplaćivao.

dusan

pre 3 godine

Pitace te starost gde ti je bila mladost,Zalosno,

Dragan

pre 3 godine

Nemaju ni Stonesi, zato još uvek tezgare na svim meridijanima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija