• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

07.05.2020

07:30

RADA MANOJLOVIĆ U DEBELIM DUGOVIMA! Pozajmila 60.000 EVRA zbog OVOGA, a onda su joj OTKAZANI nastupi

Estrada

RADA MANOJLOVIĆ U DEBELIM DUGOVIMA! Pozajmila 60.000 EVRA zbog OVOGA, a onda su joj OTKAZANI nastupi

Podeli vest

Rada Manojlović se debelo zadužila zbog novih pesama, a novac je planirala da vrati od nastupa koji su joj u međuvremenu otkazani

Rada Manojlović je zbog novog albuma upala u ozbiljne dugove! Pevačica je pozajmila 60.000 evra da bi snimila pesme, a sada nikako ne može da vrati pare jer su joj zbog pandemije koronavirusa otkazani svi nastupi.

Sve palo u vodu

Manojlovićeva je u velikoj panici zbog duga koji treba da vrati u maju.

- Rada je početkom godine počela da kupuje pesme za novi album. Angažovala je najbolje kompozitore, tekstopisce i aranžere. Pozajmila je 60.000 evra i sve uložila u buduće hitove. Planirala je da taj novac vrati do maja, ali je u martu uvedeno vanredno stanje i tezge su joj otkazane, pa sada nema nikakve prihode - priča izvor blizak pevačici i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Dec 14, 2019 at 12:37am PST

 

- Ona ne žali para na pesme i spotove. Uzima 8.000 evra za svaku tezgu, tako da joj do sada nije bio problem da ulaže u svoju karijeru. Najviše novca je dobijala na privatnim zabavama i svadbama u dijaspori, a od marta toga više nema. Kad se sabere dug koji ima i novac izgubljen od nastupa, u manjku je oko 80.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???‍♀️

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on Dec 7, 2019 at 5:40am PST

 

Naš sagovornik dodaje da se pevačica baš nervira što je ostala bez novca.

- Želi što pre da skine taj teret sa leđa i da počne normalno da nastupa i zarađuje. Kad se vrati pevanju, jedno vreme će raditi samo za dug, pa će tek potom moći da razmišlja o ostalim troškovima. Imala je dosta ideja i planova za novi album i brine se da je sada sve to palo u vodu - objašnjava izvor našeg lista.

Pesme u fioci

Rada kaže da je u karijeru uložila sve što je do sada zaradila.

- Kada je reč o pesmama, ne pitam koliko košta! U fioci imam dvadesetak numera i sve su plaćene nekoliko hiljada evra. Novac dajem za svaku pesmu koja mi se svidi. Vodim se onom - ako je ne kupim ja, uzeće je neko drugi. Da su mi sve te pare na gomili, mogla bih da kupim jedan lep stan u Beogradu - zaključuje pevačica.

Neću bebu sa Harisom

Rada kaže da i dalje nije spremna da ima dete sa dečkom Harisom Berkovićem.
- Nekada mi bude žao što još uvek nisam postala majka, ali karijera mi je trenutno prioritet. Plašim se da napravim dugu pauzu, jer ne znam da li bih se posle lako vratila na scenu. Brine me i sam porođaj - priznaje pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miljans

pre 3 godine

Kad treba platiti porez onda su izjave da nezarađuju dovoljno ne ona svi.

Dule

pre 3 godine

Какво сад планирање бебе са Харисом кад су раскинули? Ви сте то објавили још пре два месеца.

Dusan Ignjatovic

pre 3 godine

Odradice ona dug na drugi nacin ne brinem se ja

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija