• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2020

15:38

TEROR! MUŠKARAC KOJI IMA PIVSKI STOMAK JE ŠARMANTAN, A ŽENA...Nina Badrić iskreno o KILOGRAMIMA

Estrada

TEROR! MUŠKARAC KOJI IMA PIVSKI STOMAK JE ŠARMANTAN, A ŽENA...Nina Badrić iskreno o KILOGRAMIMA

Podeli vest

Nina Badrić komentarisala da je estetski teror to što se višak kilograma kod žena u estradnom svetu smatra manom, za razliku od muškaraca kojima se u tolikoj meri takve stvari ne uzimaju toliko za zlo

Badrićeva je pričala i o fotografijama koleginice sa svetske muzičke scene, Adel koja je smršala čak 45 kilograma.

 

 

 - Srećna sam prvenstveno zbog njenog zdravlja, zbog toga što je dobila bitku sa kilogramima. Ali ono što mi smeta je činjenica da se težina gleda i meri u našem poslu. To je takav estetski teror nad svakom pevačicom, da je već postalo degutantno. Najpre se komentariše kako izgleda, pa kako se oblači, a na poslednjem je mestu šta je ta osoba dala svojoj publici -  rekla je ona.

OVO JE MAJKA CECE RAŽNATOVIĆ - PRESLIKANE! Folk diva je od nje NASLEDILA LEPOTU! Evo kako IZGLEDA! (FOTO)

 - Taj teror postao je naporan na svakodnevnom nivou. Muškarac koji pet dana nosi istu odeću i ima pivski stomak je 'šarmantan', a žena koja posle porođaja ima kilograme viška, to je nedopustivo. Šalje se jedna 'Instagram slika' stvarnosti koja je potpuno pokvarila estetske kriterijume -  rekla je Nina u emisiji "Friday live" Nevene Rendeli Vejzović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija