• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.05.2020

19:50

GLUPAČA KOJA NE ZNA DALJE OD SELA! Mia OPASNO POTKAČILA Radu, ona joj odmah UZVRATILA - Haos u MAGAZINU IN!

Estrada

GLUPAČA KOJA NE ZNA DALJE OD SELA! Mia OPASNO POTKAČILA Radu, ona joj odmah UZVRATILA - Haos u MAGAZINU IN!

Podeli vest

Pevačica je otkrila sa kakvim neprijatnostima se susretala.

U današnjoj emisiji "Magazin In" gošće voditeljke Sanje Marinković između ostalih bile su pevačice Mia Borisavljević i Rada Manojlović između kojih je na trenutak u studiju nastala tenzija.

RAZVALIO JOJ NOS I ODUZEO DETE! Sandra Obradović prijavila PARTNERA da ju je PRETUKAO! ŠOK!

Kako se povela priča o predrasudama koje nastaju na osnovu fizičkog izgleda, Mia je uspela da ''potkači'' svoju koleginicu, ali ne iz loše namere.

Foto: TV Pink printscreen

- Tipičan primer da nije sve kako izgleda je Rada u današnjoj emisiji. Na primer, ja znam da je ona prepoštena devojka, a danas se nije tako obukla. Njen današnji izgled ne odaje poštenu, prepoštenu devojku. To znači da ta estetika može da zavara - rekla je Mia, na šta je Rada odmah odogovorila u svom stilu i otkrila sa kakvim se sve uvredama susretala tokom karijere na račun svog izgleda i stila oblačenja.

VESNA ZMIJANAC ZNA O KARLEUŠI NEŠTO ŠTO NIKO NE ZNA! Pevačica je DAVNO O JELENI REKLA OVO! Tiče se MNOGIH SKANDALA!

- Mia je potpuno u pravu. Mi možda često glumimo i sebe predstavljamo nekako drugačije. Znam posebno kroz moju karijeru sa čim sam se sve susretala, sa raznim komentarima... Znam da samo na osnovu mog izgleda i toga što sam obukla minić, bila sam k. Bila sam obična glupača koja ne zna dalje od svog sela. Ljudi su na moju veliku žalost, jako površni. Imam ja i košulje i pantalone. Ali ja ovo zbog publike, da im sine sunce u ove ''koronske'' dane - poručila je Rada u ''Magazinu In''.

Foto: TV Pink printscreen




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija