• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2020

11:00

SVASTIKA VELJKA RAŽNATOVIĆA proslavila rođendan u ZAGRLJAJU MIRKA ŠIJANA - on se SKINUO, nastalo LUDILO! (VIDEO)

Estrada

SVASTIKA VELJKA RAŽNATOVIĆA proslavila rođendan u ZAGRLJAJU MIRKA ŠIJANA - on se SKINUO, nastalo LUDILO! (VIDEO)

Podeli vest

Atmosfera na zavidnom nivou.

Bojana Rodić, sestra Bogdane Ražnatović, supruge Veljka Ražnatovića, proslavila je 28. rođendan u krugu porodice i najbližih prijatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selfie time ?

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic) дана 28. Нов 2019. у 9:23 PST

 

Slavlju povodom rođendana prisustvovao je i Bojanin dečko Mirko Šijan koji se nije odvajao od svoje nežnije polovine, te ju je sve vreme grlio i ljubio, a ona uživala kraj njega. 

Foto: printscreen instagram/bojana_rod

Foto:  

BAKA PRASE TRAŽI S*SATU DEVOJKU KOJA ĆE GA ORALNO ZADOVOLJITI! Sve objavio na Instagramu - MNOGE JE RAZOČARAO OVIM POTEZOM!

Bojana je na svom Instagram nalogu podelila video svoje sestre na kojem se vidi kako uživala u jednoj kafani sa društvom, dok ju je Mirko ljubio. Šijan je skinuo majicu, pa priljubio Bojanu uz sebe, a u jednom trenutku je zavukao ruku u džep kako bi častio muziku. 

U nastavku pogledajte snimak kako je Rodićeva uživala u Šijanovom zagrljaju. 

KUPIO JOJ VERENIČKI PRSTEN! Miljković je bio spreman na sve zbog Lune, ona PROKOCKALA njegovo POVERENJE - ŠOK! (VIDEO)

- Moja ljubav danas puni 28. godina i svih 28 smo provele zajedno. Ljubavi moja, samo da si mi zdravo. Znas ko te voli najviše na svetu - napisala joj je sestra!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija