• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2020

15:07

OVO JE TOMICA! Tanja Savić dugo nije išla u RODNI KRAJ, a posle nekoliko godina svima je pokazala BRATA! Bili su u SVAĐI!

Estrada

OVO JE TOMICA! Tanja Savić dugo nije išla u RODNI KRAJ, a posle nekoliko godina svima je pokazala BRATA! Bili su u SVAĐI!

Podeli vest

Da li liče?

Porodica Tanje Savić česta je tema medija, a mnogo se pričalo kako ona nije u dobrim odnosima sa njima i da dugo nije išla kod svojih. 

Pričalo se da je NJEN VELIKI HIT INSPIRISAN TEŠKOM TRAGEDIJOM! Ona je posle 16 godina KONAČNO PROGOVORILA O TOME!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Apr 30, 2020 at 10:10am PDT

 

Naime, spekulisalo se da joj je porodica svojevremeno okrenula leđa folkerki zbog njenog supruga, koji nikako ne dolazi u njeno sel Radince, gde joj žive roditelji.

Posle drame sa suprugom Dušanom, koji je njihove sinove odveo u Australiju, pevačica trenutno vreme provodi sa porodicom.

VELJKO RAŽNATOVIĆ SA KOSOM! Ceca napravila POMETNJU na Instagramu - NJEN SIN NA FOTKI ŠETA MEDVEDA! NIKAD VIĐENO! (FOTO)

Tim povodom je Tanja objavila niz fotografija sa roditeljima i sestrom, čime je pokazala da su njihovi odnosi trenutno stabilni, dok je njena sestra u kratko poručila da je Savićeva sa njima "na sigurnom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brat, sestra i ja 2006 godina. ❤️❤️❤️ #tanjasavic #ljubav #sreca #radost

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on May 10, 2020 at 12:13pm PDT

 

Između ostalog, folkerka je objavila i fotografiju sa bratom Tomicom, te su tom prilikom njeni pratioci na društvenim mrežama mogli da vide kako on izgleda. Savićeva je nedavno rekla kako je snajka pazi i svako jutro je budi sa spremljenim doručkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija