• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

13.05.2020

07:00

(VIDEO) "E TO ME JE UBILO!" Darko Lazić sa Informerom na MESTU NESREĆE - preznojavao se, otkrio do sada NEPOZNATE DETALJE užasne saobraćajke (FOTO)

Estrada

(VIDEO) "E TO ME JE UBILO!" Darko Lazić sa Informerom na MESTU NESREĆE - preznojavao se, otkrio do sada NEPOZNATE DETALJE užasne saobraćajke (FOTO)

Podeli vest

"Ispao sam iz kola u punoj brzini. Ležao sam bez svesti na njivi, a auto se zaustavio 50 metara dalje od mene..."

Darko Lazić (28) se sa ekipom Informera vratio na mesto saobraćajne nesreće, gde je 23. oktobra 2018. godine jedva izvukao živu glavu!

Popularni folker tvrdi da se opametio i javno je obećao da više nikad neće pijan ni umoran sesti za volan! Čim je kročio na njivu pored Brestača, Darko je počeo da se preznojava i posle dubokog uzdaha pokazao nam gde su ga policajci pronašli sa teškim povredama.

- Ničeg se ne sećam, ali rekli su mi da sam ispao iz automobila u punoj brzini. Ležao sam bez svesti na njivi, a auto se zaustavio 50 metara dalje od mene - započinje priču Lazić, i dodaje:

- Prevrne mi se želudac kada prođem ovim putem! Vrati mi se film kroz kakve muke sam prolazio zbog nesreće. Zato izbegavam ovde da prolazim.

Folker nam je otkrio sve detalje koji su prethodili udesu:

- To veče sam ranije legao da spavam jer sam prethodno radio četiri noći zaredom. Međutim, pozvao me je drug na jedno slavlje i ja sam ustao i obukao se, jer nisam želeo da ga odbijem. Kod njega sam popio četiri rakije, što je "ništa" za onog ko može dosta da popije. Potom sam krenuo kući. Odvezao sam druga u Pećince i nastavio za Brestač. U jednom momentu mi se mnogo prispavalo, pa sam stao kraj puta i otvorio krov kako bi me hladan vazduh presekao. Ali bilo mi je mnogo hladno, pa sam ga zatvorio i pustio grejanje. E to me je "ubilo". Nakon toga se bukvalno ničega ne sećam - priznaje on.

Lazić se tri nedelje borio za život, a nakon toga je mesece proveo u kolicima. Danas ima želju ponovo da vozi, ali tvrdi da nikad više to neće raditi pripit ni umoran.

- Nisam isti, opametio sam se! Zarekao sam se da nikad više neću pripit ni umoran sesti za volan. Morao sam da dotaknem dno da bih poleteo - priča Darko, i dodaje:

Foto: Informer

- Više ne živim buran život. Povukao sam se na selo, završavam kuću u kojoj ću živeti sa Marinom i Aleksejom. Uživam u vremenu koje provodim sa suprugom i sinom. Porodica me izvukla iz pakla. Za mene nema više jurnjave, lažnih ljudi, "partijanja", poroka i svega što me je dovelo do toga da za dlaku izbegnem smrt. Zahvalan sam što sam dobio drugu šansu i ne želim da je prokockam. Možda drugi put ne bih imao ovoliko sreće!

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU

Smršao 50 kg

Darko je tri meseca posle operacije smanjenja želuca smršao čak 50 kilograma.

- Prezadovoljan sam tempom kojim mršavim. I kuk me manje boli otkad sam skinuo kilograme. U početku mi je teško padalo što ne mogu veliku količinu hrane da pojedem, ali sada je bolje - kaže pevač.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 3 godine

Opet gurate tu budaletinu. Gurnite ga u zatvor, dok ne ubije nekog.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija