• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2020

19:48

PORTALI SU JOJ NUDILI ANGAŽMAN! Nastavlja da snima ''Balkanskom ulicom'' - PORED BRDO PONUDA, IZABRALA JE TELEVIZIJU!

Estrada

PORTALI SU JOJ NUDILI ANGAŽMAN! Nastavlja da snima ''Balkanskom ulicom'' - PORED BRDO PONUDA, IZABRALA JE TELEVIZIJU!

Podeli vest

Njeni obožavatelji su oduševljeni!

Vesna Dedić je nakon 30 godina saradnje u martu ove godine rešila da sa autorskom emisijom “Balkanskom ulicom” napusti Javni servis Srbije, a trenutno uređuje studio u kojem će narednih dana ugostiti sagovornike.

IZABRAO IME! Miki postaje otac u AVGUSTU - a svoju ĆERKU će NAZVATI OVAKO! (FOTO)

Foto: Printscreen You Tube

Nakon što je, kako su sa RTS-a istakli, Vesna Dedić inicirala da se sporazumno raskine ugovor posle tri decenije uspešne saradnje, voditeljka je nakon brojnih pregovora odlučila da sa autorskom emisijom ipak pređe na drugu televiziju.

(FOTO) KARLEUŠA POKAZALA NOVU VILU OD 2.500.000 EVRA! Ogroman BAZEN, suvi LUKSUZ, a šta sve ima UNUTRA...

- Vesni nije bilo lako da napusti RTS i ekipu sa kojom je godinama sjajno sarađivala. Ipak, shvatila je da je vreme da ode, a kada se pročulo da je dala otkaz pristigle su brojne ponude. Pregovarala je sa televizijama i portalima i nakon što je razmislila o ponudama koje je dobila sa različitih strana, njen izbor je pao na jednu televiziju- otkriva naš izvor i dodaje:

Foto: Ljubav i zdravlje/dodatak/Autror:Cile

- U narednih nekoliko dana će početi sa snimanjem. Sprema se uveliko i traži sagovornike koje će ugostiti, a ono čemu je trenutno posvetila najviše pažnje jeste uređenje studija. I sama se bacila na izbor scenografije, vodi računa o svakom detalji u želji da sve bude baš onako kako je zamislila. Ipak je ovo prvi put posle 30 godina da će emisija biti u novom ruhu i okruženju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija